Motviktstruckförare till AGA Gas i Enköping

Motviktstruckförare till AGA Gas i Enköping

Truckförare till AGA Gas AB

För AGA Gas AB´s räkning söker vi nu efter nya truckförare till produktionen i Enköping. Adecco stöttar med rekryteringsprocessen men anställningen erbjuds av AGA Gas AB. Tjänsterna är i dagsläget schemalagda till 2-skift.

Om tjänsten
Som truckförare på AGA Gas AB kommer du till stor del lasta och lossa gasflaskor som kommer på pall, på lastbilar. Gods kommer i olika former och det innebär att du kommer att köra truckar som både har kortgafflar och långgafflar.

Om dig
Vi söker dig som är intresserad av en långsiktig anställning på AGA Gas AB. Vi ser gärna att du har erfarenhet av industriarbete och framförallt körning av motviktstruck. Du som är en erfaren motviktstruckförare, men saknar truckkort, är även du välkommen att söka. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, kunskaper i engelska är ett plus. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vidare ser vi att du har ett högt säkerhetstänk, är ordningsam och noggrann. Du har eget driv, viljan att jobba och är nyfiken och engagerad i det du gör. Du har ett effektivt arbetssätt och klarar tempo i arbetet utan att för den sakens skull tumma på säkerheten.

Viktigt för tjänsten är:
  • B-körkort
  • Säkerhetstänk
  • Effektivitet
  • Engagemang
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om AGA Gas AB
AGA tillverkar och marknadsför industrigaser och specialgaser för olika ändamål. I samarbete med kunderna, utvecklar vi totallösningar som omfattar gaser, kunskap om processer, gasutrustning och service. Med avancerad gasteknik gör vi det möjligt för kunderna att öka lönsamheten, säkerheten och kvaliteten samtidigt som miljön skyddas. AGA tillverkar och tillhandahåller medicinska gaser, service, tjänster och sjukvård under namnet Linde Healthcare. AGA i Sverige ingår i Linde Group Regional Business Unit Northern Europe där även övriga nordiska länder och Baltikum ingår. Linde Group är ett världsledande gas- och teknikbolag med cirka 58 000 anställda i omkring 100 länder.

Om anställningen
AGA Gas AB har i denna rekrytering bl.a. valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

AGA Gas AB erbjuder dig:
  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Är du aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ola Ekehult via tel. 08 - 100 500

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel. 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör, industriarbete, industri, gas, truck, lager, truckkörning, ledstaplare, lagerarbete, motvikt, motviktstruck
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.