Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
05 oktober 2024 (8 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi på Jmbil är proffs på fordons reparationer sedan 1997!

Vi är ett skönt gäng på 11 personer som gillar att arbeta i högt tempo.

Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi ser att du som söker är tekniskt kunnig och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är stresstålig och gillar att arbeta i högt tempo. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse.

Som servicetekniker har du erfarenhet av yrket och har kundens behov i fokus. Att du behärskar följande uppgifter: diagnostester, installationer och monteringar. Svenska i tal och skrift är viktigt samt att du kan behärska administrativt arbete. B-körkort är ett krav.


Meriterande:

- Fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller liknande samt erfarenhet som tekniker - Goda kunskaper inom diagnostik och felsökning - Mycket god datavana - Du har B-körkort - Du har ett gott ordningssinne - Du är serviceinriktad

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi satsar gärna på folk som har ett intresse för branschen, goda möjligheter till utbildning finns.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 oktober 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se