Hoppa till innehåll

Kundansvarig utesäljare

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (3 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Utesäljare med kundansvar till service & dagligvaruhandeln.

Om företaget

Glassbolaget D&S är en del av Varsego Sverige. Vi är bra på glass, faktum är att vi är Sveriges största glassdistributör. Vi levererar marknadens ledande glassvarumärke GB Glace över hela Sverige. Ett varumärke som sedan länge stått oss och majoriteten av den svenska befolkningen varmt om hjärtat. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att sälja mer. Vi gör det genom att erbjuda en fantastisk service och tillgänglighet.

För att bli en ännu bättre aktör på marknaden har vi även ett brett sortiment med marknadsledande varumärken inom bland annat dryck, mat, bröd, konfektyr, proteinprodukter. Hela vår organisation genomsyras av flexibilitet, service och av drivet att göra bra affärer. Se www.varsego.se för mer information.

Arbetsbeskrivning

Som kundansvarig säljare hos oss förvaltar och utvecklar du den befintliga kundportföljen. Du bygger långsiktiga relationer med våra kunder och följer upp resultat kontinuerligt. Vi ska hjälpa våra kunder att sälja mer genom att bredda och optimera sortiment i butik, det är fantasin som sätter gränser. I tjänsten ingår även bearbetning av nya kunder. För att lyckas i den här rollen behöver du vara duktig på att hantera många arbetsuppgifter samtidigt, du är duktig på att planera, prioritera och få saker och ting gjort.

Vi söker dig som

· Tycker om att göra affärer och bygga relationer.

· Du gillar att vara ute på fältet.

· Ser möjligheter och är driven, en vinnarskalle.

· Har bra kommunikationsförmåga och kan hantera olika personligheter och se kundens behov.

· Är positiv och bidrar till god stämning

· Har god datavana

· Har B-körkort

· Säljvana sedan tidigare är meriterande men inget krav

Distriktet är Enköping, Västerås, Eskilstuna med omnejd så din bostadsort bör vara inom det geografiska området. Förmånsbil, telefon och Ipad ingår i tjänsten. Vi tillämpar provanställning i 6 månader, tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Vi går igenom ansökningarna löpande och vill ha din ansökan senast 2024-09-30. Du skickar ansökan till jonas.skarin@varsego.se Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi undanber oss all kontakt från rekryteringsföretag och liknande.

Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se