Hoppa till innehåll
Xylem logotyp

Underhållstekniker

Är du en kunnig Underhållstekniker som söker nya utmaningar och vill bli en del av ett innovativt företag med ett starkt varumärke? Vill du utvecklas tillsammans med företaget och teamet samtidigt som du bidrar med din kompetens? Då kan du vara rätt person för oss – välkommen med din ansökan.

Arbetsbeskrivning
Underhållsavdelningen har en central funktion för reparation av produktionsutrustningar i våra verkstäder. Som Underhållstekniker vid gjuteriets underhållsavdelning ingår du i ett team som arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll på vår gjuterianläggning. Din vardag är både varierad och omväxlande, och utförs både tillsammans med ditt team och självständigt.

Vi erbjuder en modern anläggning med hög teknisk nivå med stort fokus på maskintillgängligheten.

För att säkerställa detta investerar vi kontinuerligt i den senaste maskintekniken. Vi vidareutbildar personalen regelbundet inom ett flertal områden såsom inom exempelvis teknik, PLC programmering, säkerhet.

Teamet arbetar i 3-skift och helgskift, beroende på arbetsuppgifter och behov.

Din profil
Som person känner du igen dig i företagets värderingar vilka är respekt, ansvar, integritet och kreativitet. Du motiveras av kontakt med kunder och är noga med att hålla det du lovat. God

samarbetsförmåga krävs då du utför ditt arbete i nära samarbete med operatörerna i produktionen. Eftersom företaget ständigt strävar efter förbättringar vinner du på att vara innovativ och lösningsfokuserad.

Erfarenhet

Vi söker dig som har kunskap och gärna erfarenhet från mekaniska reparationer innehållande svetsning, pneumatik samt hydraulik. Tidigare erfarenhet från tung industri, processindustri och VVS är meriterande. Med fördel har du en verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande i botten.
Vårt företag verkar i såväl nationell som internationell miljö vilket ställer krav på dina språkkunskaper. Goda kunskaper i såväl svenska som engelska språket i både tal som skrift för att kunna utföra arbetsuppgifterna korrekt enligt gällande lag- och regelverk inom området.
Vi förutsätter att du har B-körkort.

Villkor
Tjänsten avser heltid och tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ett axplock av våra förmåner
  • Tillgång till gym och träningsansläggning till förmånligt pris
  • Lokal företagshälsovård
  • Företagsrabatter
  • Möjlighet att leasa personbil via Xylem
  • Egen idrottsförening
Kontakt
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2023-03-17. Urvalet av ansökningar sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Lennartsson, Sektionschef
Maskinunderhåll, 0471-24 76 55 eller Daniel Långberg, Rekryterare, 0471-24 74 57.

Representant för IF Metall är Gert Nylander, 0471-24 70 00.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Let´s Solve Water

Vi är ett globalt team på 17 000 personer som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa lösningar för världens vattenutmaningar. Visste du att vi levererar produkter till de Olympiska spelen? Visste du att de spektakulära minnesfontänerna vid Ground Zero i New York drivs av våra produkter? Visste du att våra produkter hjälper flera av Kinas största städer att ta vara på de stora mängder vatten som regnar ner under tyfonsäsongen? Visste du att Flumrider och Colorado på Liseberg är byggda på våra produkter? Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader.Produktionssiten i Emmaboda är den största inom Xylem-koncernen och vi är idag cirka1300anställda. Xylem erbjuder tusentals spännande karriärmöjligheter för människor som delar vår passion och strävan att ta sig an världens viktigaste vattenutmaningar...och lösa dem

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare