Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Sågverksoperatörer sökes till Södra Wood i Långasjö!

Ansök nu
Är du en driven lagspelare? Har du erfarenhet av industrijobb? Här får du möjlighet att arbeta antingen som maskinförare, hjullastare eller truckförare alternativt som operatör antingen i såg eller vidareförädling. Varmt välkommen med din ansökan!

Din profil
Vi välkomnar allt ifrån truckförare och hjullastarförare till sågverksoperatörer. Men det kan räcka med att du har erfarenhet av industrijobb. Du är driven, noggrann och har en positiv inställning till att arbeta och du blir placerad utifrån dina kompetenser! Du visar att du vill lära dig och har förmågan att se ett steg längre i olika situationer. Vi tror även att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och nya människor samt att du har lätt för att samarbeta med andra.

Formell kompetens
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift
Meriterande kompetens
  • Teknisk utbildning och/eller tekniskt intresse
  • Truckkort B1 och hjullastare C2
  • Tidigare erfarenhet av truckkörning
Omfattning
Heltid.
Dagtid, ständig natt eller 2-skift beroende på vilken avdelning du hamnar på.

Tillträdesdag
Löpande tillsättning enligt överenskommelse.

Information

I den här rekryteringen har Södra valt att samarbeta med Lernia Bemanning. Alla frågor hänvisas till konsultchef Linn Palm på telefonnummer: 072 4012744

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan - redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Här jobbar du på Södra Wood i Långasjö som sågverkspersonal. Du kommer vara anställd hos Lernia under ca 6 månader och för rätt person kommer detta sedan utvecklas till en fast tjänst hos företaget man arbetar på. Här blir du en del av ett härligt team, med riktigt bra gemenskap!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare