IT- Supporttekniker

IT- Supporttekniker

Xylem söker IT- Supporttekniker

På Xylem arbetar 17 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder.

Vill du arbeta med intressanta och spännande arbetsuppgifter i ett team med stor utvecklingspotential? Då kan det här vara rätt jobb för dig. Till vår IT-avdelning i Emmaboda söker vi en medarbetare med start enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en IT supporttekniker inom Infrastructure & Security EMEA med placering i Emmaboda. Funktionen inom Service & Delivery har som sin huvudsakliga arbetsuppgift att installera, felsöka, reparera och supporta våra kunder inom både mjukvara och hårdvara.
I tjänsten ingår det att driva förändringsarbete inom vår desktopmiljö samt att driva förbättringsarbete i projektform. Beredskapstjänsts tillämpas ca var 4:e vecka vilket betyder att man vid behov måste kunna inställa sig på arbetsplatsen inom en timme.

Erfarenhet
Vi söker dig med minst gymnasial utbildning inom IT eller mångårig arbetslivserfarenhet inom området. Du bör ha vana från Hardware & Software samt bred och grundläggande IT-erfarenhet gärna med IT-säkerhetskunskap. Vi ser även att du har grundläggande kunskaper inom Active Directory, Aktuella Windows operativsystem, nätverk och övriga Microsoft produkter samt skrivare.
Meriterande är kunskap inom området skriptning, applikationspaketering och ITIL-processer.
Då engelska är vårt koncernspråk måste du behärska detta väl i tal och skrift, flytande svenska är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person känner du igen dig i våra kärnkompetenser - att sträva efter ständiga förbättringar, att inspirera till ansvarstagande och att samarbeta över gränserna - vilka är en bidragande faktor till företagets framgång.
Vidare är du noggrann, strukturerad och en god kommunikatör. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper eftersom vi ser det som en viktig faktor för vår framgång.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Bruno Hansén, Manager, IT Service Delivery Emmaboda telefon 0471-24 78 75 eller Robert Arvefalk, HR Business Partner, 0471-24 74 83.
Välkommen med din ansökan senast 15 mars 2020. Urval sker löpande.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg. Representant för Unionen är Kenneth Philipsson,

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Emmaboda
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 apr 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Xylem|'zīləm|

1) En vävnad i växter som suger upp vatten från rötterna;

2) ett ledande bolag för vattenteknologi.

Vi är ett globalt team som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa avancerade teknologiska lösningar för världens vattenutmaningar. Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader. Xylem är också ledande inom smart mätutrustning, nätverksteknik och avancerade analytiska instrument för vatten-, el och gas. Vi har starka långvariga relationer med kunder i över 150 länder som känner oss genom vår starka kombination av ledande varumärken och applikationsexpertis med en kraftig inriktning på att utveckla mångsidiga, hållbara lösningar. 2018 hade Xylem 17 000 anställda och en omsättning på 5,2 miljarder US dollar. För mer information besök www.xylem.com och klicka här för att se en film om Xylem.

Vi erbjuder dig en kreativ miljö med engagerade och hjälpsamma arbetskollegor. Gå med i Xylem IF och träna eller tävla med oss i simning, fotboll, löpning, skidåkning och andra sporter. Gå med i konstföreningen och var med i konstutlottning, ställ ut egna alster eller häng med på teater. Du kan även åka på volontärresor med Xylem Watermark, vårt företagsprogram för samhällsinsatser www.xylemwatermark.com.

Om du tycker det låter spännande och vill vara med att lösa jordens vattenförsörjning, hör av dig!