IT Service Delivery Technician II /Junior Network Specialist

IT Service Delivery Technician II /Junior Network Specialist

Xylem söker IT- nätverkstekniker

På Xylem arbetar 17 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvaru-märken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder.

Vill du arbeta med intressanta och spännande arbetsuppgifter i ett team med stor utvecklingspotential? Då kan det här vara rätt jobb för dig. Till vår IT-avdelning i Emmaboda söker vi en medarbetare med start enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en IT nätverkstekniker med PC support tekniska kunskaper som ska ansvara för teknisk support till vår fabrik med placering i Emmaboda. Funktionen inom Service & Delivery har som sin huvudsakliga arbetsuppgift att supporta och underhålla befintliga LAN anslutningar inklusive switchar, routrar och trådlösa enheter i en komplex miljö.

I tjänsten ingår det att driva förändringsarbete inom vår nätverksmiljö samt att driva förbättringsarbete i projektform. I tjänsten ingår även viss PC/Desktop support med att installera, felsöka, reparera och supporta våra användare inom både mjukvara och hårdvara.

Vi tillämpar jobb-rotation inom funktionen och även beredskapstjänst, med beredskap ca var 4:e vecka.

Erfarenhet

Vi söker dig med minst gymnasial utbildning inom IT samt minst 2 års erfarenhet av arbete med nätverk. Grundläggande kunskaper inom switching, routing och WiFi är ett krav.

Du bör ha god vana av Cisco produkter, samt bred och grundläggande IT-erfarenhet gärna med IT-säkerhetskunskap.

Vi ser även att du har grundläggande kunskaper inom Windows operativsystem och övriga Microsoft produkter. Då engelska är vårt koncernspråk måste du behärska detta väl i tal och skrift, kunskaper om ITIL-processer är en merit. Flytande svenska är ett krav. CCNA certifiering eller likande är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person känner du igen dig i våra kärnkompetenser - att sträva efter ständiga förbättringar, att inspirera till ansvarstagande och att samarbeta över gränserna - vilka är en bidragande faktor till företagets framgång.

Vidare är du noggrann, strukturerad och en god kommunikatör. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper eftersom vi ser det som en viktig faktor för vår framgång.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Bruno Hansén, Manager, ISS EMEA,Emmaboda telefon 0471-24 78 75 eller Robert Arvefalk , HR Business Partner,0471-24 74 83.
Välkommen med din ansökan senast 15 september 2019. Urval sker löpande.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.
Representant för Unionen är Kenneth Philipsson, representant för Sveriges ingenjörer/Akademikerna är Jenny Johansson, representant för Ledarna är Kent Johansson 0471-24 70 00.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Emmaboda
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 sept 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Xylem arbetar 13 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder. Xylem hade 2012 en omsättning på 3,8 miljarder dollar. Läs mer på www.xyleminc.com/jobbahososs

Vi erbjuder dig en kreativ miljö med engagerade och hjälpsamma arbetskollegor. Gå med i Xylem IF och träna eller tävla med oss i simning, fotboll, löpning, skidåkning och andra sporter. Gå med i konstföreningen och var med i konstutlottning, ställ ut egna alster eller häng med på teater. Du kan även åka på volontärresor med Xylem Watermark, vårt företagsprogram för samhällsinsatser www.xylemwatermark.com.