HR administratör med inriktning mot Löner och Avtal

HR administratör med inriktning mot Löner och Avtal

HR Administratör inriktning mot Löner och Avtal

På Xylem arbetar drygt 16 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder. Xylem hade 2017 en omsättning på 4,7 miljarder dollar. Tryck här för en kort film om vår verksamhet.

Vill du bli vår nya kollega?

Produktionssiten i Emmaboda är den största inom Xylem-koncernen och vi är idag cirka 1200 anställda. I tillverkningen ingår alla moment från gjutning fram till färdig produkt. På siten finns det förutom kärnverksamheten inom produktion även distributionscenter, finansavdelning, IT, HR med mera.

Arbetsbeskrivning

Vi startar nu upp HR Shared Service Center i Emmaboda som ska arbeta med daglig HR-support till samtliga avdelningar inom Xylem i Sverige. HR Shared Service arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att supportera medarbetare och chefer i system, uppdatera system, skriva kontrakt och andra vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter. Vill du vara med på denna resa?

Vi söker dig som är intresserad att arbeta med löner, avtal och av att koordinera samt samordna våra system för våra HR-processer.

Till denna roll är det nödvändigt att man har intresse och/eller erfarenhet av arbetsrätt, lön och lönestrukturer.

Tjänsten innebär ett nära samarbete med HR Manager, HR Business Partners och chefer i olika frågor. Du kommer att ha många interna kontaktytor, vilket ställer krav på att du både är kommunikativ och serviceorienterad.

Kompetens & Erfarenhet

Som person är du resultatinriktad och motiveras av att utveckla frågor inom arbetsområdet. Du har ett konsultativt arbetssätt och en god kommunikationsförmåga för att skapa bra relationer. Önskvärda egenskaper hos dig är noggrannhet och att du har hög integritet samt att du tycker om att arbeta med siffror. Vidare är du noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. För oss är det viktigt att du har en god samarbetsvilja då vi är ett stort team som arbetar tillsammans och hjälps åt. Du tycker om att lära dig nya saker och är prestigelös när det kommer till arbetsuppgifter. För att kunna bemöta våra kunder har du även goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om har en utbildning med inriktning mot HR, gärna med inriktning mot lön eller avtal. Grundkravet är att du minst har gymnasieutbildning med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt att du känner igen dig i våra grundvärderingar - att sträva efter ständiga förbättringar, att inspirera till ansvarstagande och att samarbeta över gränserna - vilka är en bidragande faktor till företagets framgång.
Att du behärskar Officepaketet samt har god system- och datorvana är ett krav, men det absolut viktigaste för oss är hur du är som person och att du delar våra värderingar.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Anna Elm, HR, 0471-24 71 34 eller Robert Arvefalk, Learning & Development Manager 0471-24 74 83

Välkommen in med din ansökan, dock senast 2018-06-30. Urvalet av ansökningar sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.

Representant för Unionen är Kenneth Philipsson, Representant för Akademikerna är Jenny Johansson, 0471-24 70 00.

www.xyleminc.com
Mer info
Område Emmaboda
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 aug (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Xylem arbetar 13 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder. Xylem hade 2012 en omsättning på 3,8 miljarder dollar. Läs mer på www.xyleminc.com/jobbahososs

Vi erbjuder dig en kreativ miljö med engagerade och hjälpsamma arbetskollegor. Gå med i Xylem IF och träna eller tävla med oss i simning, fotboll, löpning, skidåkning och andra sporter. Gå med i konstföreningen och var med i konstutlottning, ställ ut egna alster eller häng med på teater. Du kan även åka på volontärresor med Xylem Watermark, vårt företagsprogram för samhällsinsatser www.xylemwatermark.com.