HR Koordinator

HR Koordinator

HR Koordinator

På Xylem arbetar 17 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvaru-märken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder. https://www.youtube.com/channel/UCRN-eNAikasEjcQE9PTZu9w
Till vårt HR Shared Service team i Emmaboda söker vi nu en HR Koordinator med systemkunskap, som är lösningsorienterad och har intresse för system.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är placerad inom personalavdelningen i Emmaboda och är en koordinatorroll med självständigt ansvarsområde inom Xylem. Arbetsuppgifterna innefattar att ansvara, underhålla samt vidareutveckla våra system och rutiner och som tillhör HR processen.
Avdelningen är under utveckling och vi ser gärna att du med och skapar framtidens HR service funktioner för våra interna kunder.

I rollen ingår även att du tillsammans med dina kollegor arbetar med personaladministrativa frågor, bl. a. med on-boarding, utbildning samt lag och avtalsfrågor. Inom gruppen ges även möjlighet till projektarbete. Du rapporterar till chefen för Shared Service Norden och arbetar nära inom teamet.

Erfarenhet

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning, god datorvana och prioriteringsförmåga. Det är ett krav att du har erfarenhet av liknande arbete samt goda kunskaper i Office-paketet. Då vi verkar i en internationell miljö är det en absolut nödvändighet att du behärskar engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper norska, finska eller danska är meriterande då vi arbetar med de nordiska länderna.

Personliga egenskaper

Som person känner du igen dig i våra kärnkompetenser - att sträva efter ständiga förbättringar, att inspirera till ansvarstagande och att samarbeta över gränserna - vilka är en bidragande faktor till företagets framgång. Vidare är du serviceinriktad, har kommunikativ förmåga och är ansvarsfull. Du är noggrann och har hög integritet, du förstår vikten av att hantera konfidentiella och personliga uppgifter på ett professionellt sätt. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i en verksamhet i förändring.

Villkor

Tjänsten avser en visstidsanställning på 6 månader, med start i februari med möjlighet till förlängning.

Kontakt

Välkommen in med din ansökan, dock senast 2020-01-31. Urvalet av ansökningar sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Isabelle Ödlund, HR Shared Service Manager, 0471-24 75 92 eller Robert Arvefalk, HR Business Partner, 0471-24 74 83 .

Representant för Unionen är Kenneth Philipsson, Representant för Akademikerna är Jenny Johansson, 0471-24 70 00. Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Emmaboda
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Xylem arbetar 13 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder. Xylem hade 2012 en omsättning på 3,8 miljarder dollar. Läs mer på www.xyleminc.com/jobbahososs

Vi erbjuder dig en kreativ miljö med engagerade och hjälpsamma arbetskollegor. Gå med i Xylem IF och träna eller tävla med oss i simning, fotboll, löpning, skidåkning och andra sporter. Gå med i konstföreningen och var med i konstutlottning, ställ ut egna alster eller häng med på teater. Du kan även åka på volontärresor med Xylem Watermark, vårt företagsprogram för samhällsinsatser www.xylemwatermark.com.