Industriarbetare sökes till IK Teknik i Lenhovda

Industriarbetare sökes till IK Teknik i Lenhovda

Industriarbetare sökes till IK Teknik i Lenhovda
På IK Teknik i Lenhovda tillverkas utrustning som effektiviserar träindustrin. Det kan handla om målningsanläggningar, hyvleriutrustning, brädhantering, transporter eller något helt annat. Med småländsk kreativitet och innovationer byggs specialmaskiner, antingen helt från grunden eller med utgångspunkt i äldre utrustning. Nu behövs förstärkning i produktionsteamet och vi söker en medarbetare som kommer arbeta med svetsning. Du ska vara noggrann, inte rädd att ta i och nyfiken på ett nytt jobb i ett växande företag!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en medarbetare för arbete med svetsning hos IK Teknik i Lenhovda. Du kommer att vara del av ett team som tillsammans utvecklar och bygger specialmaskiner. Då alla maskiner är unika är det ett omväxlande arbete som kräver hög fokus och öga för detaljer. Tidigare erfarenhet av svetsning är meriterande, men inte ett krav. Ditt arbete är förlagt måndag - torsdag mellan 06.30 - 16.00 och fredag mellan 06.30 - 12.40.

Din profil
Du som söker är noggrann, inte rädd för att ta i och nyfiken på ett nytt jobb i ett växande företag. Som person ska du ha lätt för att samarbeta med andra människor, tycka om att arbeta med händerna och hålla överenskomna deadlines. För att utvecklas i rollen är det viktigt att du vill lära sig nya saker och tar till dig ny kunskap.Tidigare svetserfarenheter är meriterande, men inte ett krav. Dina personliga egenskaper är av största vikt, kanske har du en bakgrund som snickare eller plåtslagare och är redo för nästa utmaning? IK Teknik är ett familjeorienterat företag med hög arbetsmoral och stort engagemang bland sina drygt tjugo medarbetare och för rätt kandidat kommer goda möjligheter att lära sig yrket och utveckla sina kompetenser finnas.

Övrig information
Placeringsort: Lenhovda
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstid: Heltid, måndag - torsdag mellan 06.30 - 16.00 och fredag mellan 06.30 - 12.40.
Lön: Enligt kollektivavtal.

Behovet är omgående och startar så snart vi har hittat rätt person. I det här uppdraget samarbetar IK Teknik med Maxkompetens, du kommer till en början att anställas som konsult hos Maxkompetens med mycket goda chanser för fortsatt anställning direkt hos företaget. Frågor gällande tjänsten besvaras av konsultchef Hanna Berkesi på telefon 0720 90 80 40.
Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag! Detta gör du via vår hemsida, www.maxkompetens.se, sista ansökningsdag är den 16/6 2019.

Ansökningar via mail undanbedes.

Om Oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Maxkompetens ingår i koncernbolaget MoxieTech Group AB, sedan 2015 noterat på Nasdaq First North. Koncernen har fyra fristående bolag/affärsområden som var och ett har en stark position på marknaden. Work and Passion AB är ett renodlat HR-Tech bolag som huvudsakligen erbjuder digitala tjänster för HR branschen. Maxkompetens Konsult AB är med kontor i 8 städer en av de största aktörerna i Sverige inom rekrytering och bemanning. Multiekonomerna J&M AB är en av de största aktörerna i Sverige inom Ekonomikonsultation, redovisning och lön. SkolPool Sverige AB som är marknadsledare i Sverige inom elevhälsa.
Mer info
Område Emmaboda
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 juni 2019 (23 dagar kvar)