Servicetekniker

Servicetekniker

Arbetsuppgifter

Servicetekniker hos Logisnext arbetar inte bara med att serva och laga truckar - du tillhandahåller service och support för våra kunders alla logistiklösningar. Det är en mycket bred teknisk roll för den händige teknikern och omfattar nästan alla tekniska områden man kan tänka sig: el, mekanik, hydralik, svets. Till och med enklare programmering om man så vill. Vi är c:a 90 tekniker i Sverige och tillsammans besitter vi en enorm kompetens och stolthet över det vi kan. Serviceteknikerns huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar bl.a. service och support, Installera, konfigurera, kalibrera, driftsätta och testa utrustning. Du diagnostiserar fel eller tekniska problem och bestämma lämpliga lösningar. Du reparera och underhåller befintliga lösningar (truckar). Du kan också få utbilda kundens personal i användning av utrustning och maskiner.

Du kommer till stor del ha placering i Emmaboda.

Kvalifikationer och Personliga egenskaper

Servicetekniker hos oss har ett stort tekniskt intresse och en hög teknisk kompetens inom truck eller närliggande område. Eftersom du träffar många människor behöver du hög social förmåga och gärna också ett affärsintresse då våra tekniker ofta hjälper kunder med mindre affärer. Vi ser att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och nogrann - vi bedöms på hur vi löser våra jobb. Du planerar ditt eget arbete tillsammans med servicechefen för ditt område varför du behöver trivas med struktur och ha god framförhållning. Våra jobb dokumenteras nogrannt varför du behöver kunna sköta daglig administration. Som tekniker behöver du också känna till regelverk, normer, lagstiftning för verksamhetsområdet. Du behöver vara helt bekväm med att kommunicera i tal och skrift på Svenska.

Vi erbjuder

Som en del i ett stolt kollektiv av duktiga och mycket erfarna tekniker finns det stora möjligheter att utveckla din tekniska kompetens och stolthet. Logisnext har bra intern support och du kommer att förses med alla verktyg du behöver för att göra jobbet.
Mer info
Kontaktperson Stefan Ahlström
Telefon +46 705 840 081
Område Emmaboda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.unicarrierseurope.com/en/why-unicarriers
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (10 dagar kvar)