Produktionschef till EBV Plåt AB i Emmaboda

Produktionschef till EBV Plåt AB i Emmaboda

Vi söker en produktionschef som ansvarar för vår verksamhet i Emmaboda.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper eftersom vi ser det som en viktig del i vår framgång och utveckling.

Du kommer att arbeta i ett bolag med korta beslutsvägar. Vi söker dig som driver verksamheten framåt med ett utvecklande ledarskap som kännetecknas av att coacha, involvera, konfrontera och stötta sina medarbetare.

Du har tidigare erfarenhet av en produktionsledande befattning och trivs med att leda nära produktion med en resultatinriktad förståelse och skapa engagemang kring våra processer hos vår viktigaste resurs - våra medarbetare.

EBV Plåt AB står inför en spännande framtid. Vi hoppas att du vill vara med och utvecklas med oss? Dina kvalifikationer kommer att vara en betydande del av vår fortsatta framgång.

Vi gallrar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att lämna din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan senast 2019-04-30 till Madeleine Isaczon Petersson VD.

Maila din ansökan till madeleine@ebv-ab.se eller kontakta på 0471-10811.

Om oss

EBV Plåt AB grundades 1948 och har som namnet antyder koppling till produktion av olika plåt produkter. EBV Plåt AB är en legotillverkare främst i tunnplåt och har även en egen produktgrupp inom plåtskåp. Vi har moderna maskiner och har expanderat kraftigt med ökad tillväxt de senaste åren. Vår produktion styrs i huvudsak av kundorderstyrda processer och som verksamhetssystem använder vi Monitor. Vi är idag drygt 20 medarbetare.

Våra mål är styrda mot en fortsatt tillväxt med en tydlig inriktning att vara en attraktiv arbetsgivare med modern maskinpark och en hög kundnöjdhetsfaktor. Vi är ISO-certifierade och värdesätter långsiktiga relationer med ett miljömedvetet arbetssätt som hela tiden utvecklas och förbättras tillsammans med våra medarbetare.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Isaczon Petersson
Telefon 0471-10811
Email Mejla Madeleine Isaczon Petersson
Område Emmaboda
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ebv-ab.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (9 dagar kvar)