Maskin- och smältverksoperatör

Maskin- och smältverksoperatör

Vi fortsätter att expandera och söker nu en maskin- och smältverksoperatör med tidigare erfarenhet inom gjuteribranschen.

Som maskin- och smältverksoperatör på Olsbergs kommer du att få arbeta med flertalet olika moment inom tillverkningsprocessen i vårt moderna gjuteri, exempevis:

  • Smältprocessen
  • Köra skal- och kärnformningsmaskiner
  • Avsyning av gjutgods
  • Blästring
Du kommer att ingå i ett team med god sammanhållning som består av ett 10-tal personer där de flesta arbetar med liknande uppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom gjuteribranschen. Du kommer dock att få internutbildning efter behov för specifika maskiner samt produkterna.

Våra produkter används i en tuff miljö över hela världen, där kraven på funktion och säkerhet är mycket stora - därför ställer vi höga krav på engagemang och noggrannhet.

Vi ser det som extra meriterande om du har erfarenhet inom:

  • Smältning
  • Skalformningsmetoden
  • Blästring

Olsbergs erbjuder dig
Som maskin- och smältverksoperatör hos Olsbergs får du möjlighet att arbeta med varierande uppgifter. Vi tror att du kommer att växa in i denna rollen och vi kommer att göra vårt bästa för att du ska få rätt stöd och utbildning med vägen.

Du blir en del av en gemenskap där du kommer att få möjlighet att jobba i tätt samarbete med kollegorna i ditt team. I vår nybyggda personalmatsal serveras du hemlagad mat, både till frukost och till lunch.

Sista ansökningsdatum: 20/4

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakt
Om du är intresserad av möjligheterna hos Olsbergs eller har några funderingar, kontakta:

Christina Henriksson
rekrytering@olsbergs.se
Mer info
Kontaktperson Christina Henriksson
Telefon 0381-15075
Email Mejla Christina Henriksson
Område Eksjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.olsbergs.se/arbeta-hos-oss/gjuterioperator/
Sista ansökningsdag 20 apr 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Olsbergs utvecklar, designar och tillverkar elektro-hydrauliska styrsystem för mobila maskinapplikationer och är världsledande på styrsystem till lastbilskranar och skogskranar. Styrsystemen kännetecknas av goda regler- och samkörningsegenskaper som är mycket uppskattade av kranförare världen över. Mer än 30 000 system finns installerade runt om i världen.

Tillverkningen av samtliga produkter sker i egna fabriker i Eksjö och Vallentuna, vilket ger en fullständig kontroll av hela produktionskedjan från minsta detalj till färdiga system. Olsbergs har ca 90 anställda varav 65 i Eksjö. Olsbergs ägs av Hiab som är en ledande global leverantör av lasthanteringsutrustning.

Olsbergs gjuteri är en nybyggd produktionsenhet inom Olsbergs med en mycket effektiviserad produktionslina och modern utformning. Arbetsmiljömässigt är lokalerna de bästa tänkbara.