Hoppa till innehåll
Olsbergs Hydraulics AB logotyp

CNC/Maskin-operatör till Eksjö

Publiceringsdatum
26 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Arbetsuppgifter

Vi fortsätter att expandera och nu söker vi dig som är Maskinoperatör och har CNC-utbildning eller tidigare erfarenheter inom CNC-teknik.

Du kommer att arbeta i vår svarvavdelning samt slipavdelning som består av, 9 stycken Index Traub svarvar med Siemens styrsystem, en robotmatad Okumasvarv med Okumas egna styrsystem samt en längdsvarv från Citizen med Mitsubishi styrsystem. Slipavdelningen består av 6 st rundslipmaskiner. Du blir en del av ett team som jobbar med att serietillverka komponenter till våra hydraulventiler. Det ställs höga krav på våra produkter och vi jobbar med små toleranser. Du kommer att få internutbildning i maskin och produktkännedom. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Riggning
  • Maskinkörning
  • Kvalitetssäkring
Våra produkter används i tuff miljö över hela världen, där kraven på funktion och säkerhet är mycket stora. Därför ställer vi höga krav på engagemang och noggrannhet.

Kvalifikationer

Olsbergs söker dig som har CNC-utbildning eller tidigare erfarenheter inom CNC-teknik.

Erfarenhet eller kunskap inom följande är meriterande:
  • Mätning
  • Ritningsläsning
Olsbergs erbjuder dig

Samarbete, engagemang, kvalitet samt ordning och reda är ledord vi jobbar efter. Vi arbetar ständigt med att upprätthålla en trevlig och trivsam arbetsmiljö för våra anställda med möjlighet att växa i din roll. Vi har moderna produktionslokaler och i vår personalmatsal serveras du hemlagad mat, både till frukost och till lunch.

Tjänsten tillsätts genom löpande urval.

Kontakt

Om du är intresserad eller har några funderingar, kontakta:

Christina Henriksson
Recruitment.olsbergshydraulics@hiab.com
Olsbergs Hydraulics AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 mars 2024 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Olsbergs utvecklar, designar och tillverkar elektro-hydrauliska styrsystem för mobila maskinapplikationer och är världsledande på styrsystem till lastbilskranar och skogskranar. Styrsystemen kännetecknas av goda regler- och samkörningsegenskaper som är mycket uppskattade av kranförare och mer än 20 000 system finns installerade runt om i världen. Bakom styrsystemens höga prestanda ligger mer än 40 års oavbrutet utvecklingsarbete och ett 30-tal patenterade innovationer. Tillverkningen av samtliga produkter sker i egna fabriker i Eksjö och Vallentuna för fullständig kontroll av hela produktionskedjan från minsta detalj till färdiga system.