Hoppa till innehåll
Försvarsmakten logotyp

Swedec söker administratör till utvecklingsenheten

Ansök nu
Totalförsvarets ammunitions- och minröjningscentrum, Swedec, söker en administratör till utvecklingsenheten.

Totalförsvarets ammunitions- och minröjningscentrum, Swedec, är Sveriges kompetenscenter för nationella och internationella uppgifter inom ammunition och minröjning. Swedec samordnar och driver materiel- och metodutveckling inom militär söktjänst, ammunition- och minröjningsverksamhet. Utvecklingsmässigt erbjuder Swedec en rad kurser riktat både till militär och civil verksamhet. Befattningen som administratör är placerad vid utvecklingsenheten på Swedec. Utvecklingsenheten arbetar med att utveckla metoder, teknik och materiel inom ammunition- och minröjning samt militär söktjänst. Utvecklingsenheten samarbetar ofta med andra nationella och internnationella aktörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som administratör vid utvecklingsenheten ansvarar du för enhetens materiel- och logistik. Du ansvarar för beställningar i olika stödsystem. Du stöttar utvecklingsenheten med handläggning och administration och fungerar som sekreterare vid möten. Du är ett administrativt stöd till chefen för utvecklingsenheten. Du är dessutom hus- och nyckelansvarig för enhetens byggnader. Arbetsuppgifterna kan komma att utvecklas över tid.

Krav
Kvalifikationer
 • Gymnasieexamen
 • Grundläggande kunskaper och förståelse inom ammunitions- och minröjningsmateriel.
 • Goda datorkunskaper
 • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska
 • B-Körkort
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är serviceinriktad och positiv. Du bör besitta kompetens och erfarenheter inom administration och logistik. Du har god social kompetens och är inte rädd för att kavla upp ärmarna - rollen kräver att du kan arbeta självständigt likväl som i grupp och att du har en god samarbetsförmåga. Du har dessutom en god förmåga att kunna planera och arbeta självständigt
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande
 • Erfarenheter från Försvarsmakten
 • Erfarenhet av Försvarsmaktens IT-stödsystem inom administration och logistik
 • God erfarenhet av inköp, lager och logistik
 • EOD-kompetens
 • BVKF/IFTEX-utbildning
 • Militärt förarbevis
För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare, inleds med sex månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Eksjö
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Upplysningar om befattningen
För upplysningar om befattningen kontakta stf enhetschef, Gary Campbell, gary.campbell@mil.se eller via växel: 0381-180 00

Information om rekryteringsprocessen
För information om rekryteringsprocessen kontakta HR-generalist, Maria Bydén, maria.byden@mil.se eller via växel: 0381-180 00

Fackliga företrädare nås via växel: 0318-180 00

OFR/O: Johan Lönnefelt

OFR/S Försvarsförbundet: Edvin Lovén

SACO: Annelie Sjöberg

SEKO: Helena Skoglund

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-10-06. Din ansökan ska innehålla CV samt motivering till varför du är lämpad för befattningen.
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Totalförsvarets ammunitions- och minröjningscentrum - Swedec är Sveriges kompetenscentrum för nationella och internationella uppgifter inom ammunitions- och minröjning. Vårt huvudsakliga uppdrag är att verka inom totalförsvaret, med fokus på utbildning, utveckling och underrättelser. Läs mer om Swedec här.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa
rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare