Erfaren CNC- svarvare

Erfaren CNC- svarvare

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i vår kunds svarvavdelning som består av 9 stycken Index Traub svarvar med Siemens styrsystem och en robotmatad Okumasvarv med Okumas egna styrsystem. Du blir en del av ett team som jobbar med att serietillverka komponenter till hydraulventiler.
Det ställs höga krav på produkterna och du kommer jobba med små toleranser. Du kommer att få internutbildning i maskin och produktkännedom.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Riggning
  • Programmering
  • Maskinkörning
  • Kvalitetssäkring.
Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har CNC-utbildning eller tidigare erfarenheter inom CNC-teknik.
Svenska i tal och skrift är ett krav.
Erfarenhet eller kunskap inom följande är meriterande:
Mätning
Ritningsläsning

Information och kontakt

Behovet finns redan idag hos kund så sök tjänsten omgående.
Ring gärna vid frågor, Marie Grahn 0381 - 480 951

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Våra Småländska kontor ligger i Eksjö och Vetlanda
Mer info
Kontaktperson Marie Grahn
Email Mejla Marie Grahn
Område Eksjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund utvecklar, designar och tillverkar elektro-hydrauliska styrsystem för mobila maskinapplikationer och är världsledande på styrsystem till lastbilskranar och skogskranar.
Tillverkningen av samtliga produkter sker i egna fabriker i Eksjö och Vallentuna för fullständig kontroll av hela produktionskedjan från minsta detalj till färdiga system.