Avdelningschef till TeamOlmed i Eksjö

Avdelningschef till TeamOlmed i Eksjö

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.

I Jönköpings län är vi idag verksamma på samtliga tre sjukhus:
Höglandssjukhuset i Eksjö, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping samt Värnamo sjukhus. Genom vårt avtal med Region Jönköpings län förser vi regionen med ortopedtekniska hjälpmedel. Vi söker just nu en Avdelningschef till vår klinik Eksjö som i dagsläget består av 8 medarbetare. Vi bedriver även butiksverksamhet med försäljning av bland annat skor och inlägg.

Arbetsbeskrivning
Som Avdelningschef kommer din roll vara uppdelad i 50% ledarskap och 50% kliniskt arbete med patienter som Ortopedingenjör. Du kommer att ha personalansvar och arbetsledaransvar för 8 medarbetare. I ditt ansvar som ledare ingår att bland annat medarbetar- och lönesamtal, handleda/kompetensutveckla/utbilda medarbetare, hantera arbetsmiljöfrågor, driva utvecklings- och förbättringsarbete samt vidareutveckla arbetsmetoder, processer och arbetssätt. Du kommer att ha ett tätt samarbete med den lokala ledningen.

Vem vi söker
Vi söker dig som är utbildad Leg. Ortopedingenjör och har flerårig erfarenhet av att arbeta kliniskt som Ortopedingenjör. Du har god datorvana, behärskar svenska flytande i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Det är meriterande ifall du har ledarerfarenhet sedan tidigare och ifall du har B-körkort.

Som person ser vi gärna att du har ett stort engagemang och god pedagogisk förmåga. Du brinner för att coacha andra och skapa teamkänsla. Du motiverar andra genom egen handling, har en god framtoning som ledare och är duktig på att inspirera andra. Du är dessutom resultat- och lösningsorienterad, tycker om förändrings- och förbättringsarbete och har ett öga för helheten såväl som detaljer.

Vi erbjuder
Som Avdelningschef kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Du kommer att arbeta på en dynamisk arbetsplats tillsammans med ett gäng kunniga och engagerade medarbetare som gillar att ha kul på jobbet. Du erbjuds dessutom kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling som ledare inom ditt yrkesområde.

Anställningen
Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Verksamhetschef Susanna Tigerlantz via mail stigerlantz@teamolmed.se

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare:

https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/OssurCareersGlobal/job/Eksj-SE-TeamOlmed/Avdelningschef-TeamOlmed-Eksj_REQ-1585

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Vänligen logga in i Workday och klicka på ikonen "Karriär" för att hitta jobbet.

Sista ansökningsdag är 2021-05-31. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eksjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.teamolmed.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.