Mättekniker till OneCo i Eksjö med omnejd

Mättekniker till OneCo i Eksjö med omnejd

Redo för ett utvecklande arbete inom ett expanderande område fyllt av spänning? Bra! Då kan du läsa vidare. Nu söker det härliga gänget på OneCo efter en mätartekniker som ska vara placerad i Eksjö med omnejd.

Vi är på jakt efter mätartekniker vars huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå av felsökning av elmätare, strömtransformatorbyten och verifieringar.

Inför arbetet kommer du få utbildning med teori och praktik som gör din kunskap knivskarp och ger dig rätt förutsättningar för att utföra ett säkert och kvalitativt arbete hos oss.

Vem är då denna nya stjärna vi letar efter?

Vi tror att du är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du gillar att ta eget ansvar och en förmåga att snabbt se vad som krävs för att lösa olika arbetsuppgifter och moment.

Troligtvis har du ett svårtyglat intresse för teknik och service och är ständigt på jakt efter att utveckla både dig själv och företaget.

Känns det som du? Checkar du även av följande punkter har vi en garanterad match!
  • God kommunikationsförmåga
  • Grym på kundrelationer
  • B Körkort
  • Gymnasiekompetens eller motsvarande inom el
  • Meriterande om du har 2–3 års arbetslivserfarenhet inom området elmätare
På OneCo Networks AB får du vara en del av engagerat team med högt säkerhetstänk och tydliga mål. En arbetsplats som sätter medarbetaren i centrum, där du genom spännande och utmanande uppgifter får möjlighet att utveckla dig själv och din roll.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för att bli en del utav de goa teamen på OneCo och Toptemp!

Intervjuer sker löpande

Tillträde: Enligt överenskommelse

Om Toptemp

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.
Mer info
Område Eksjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 aug 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av toptempfamiljen!