Sommarjobb, vårdadministratör/ läkarsekreterare - Höglandssjukhuset i Eksjö

Sommarjobb, vårdadministratör/ läkarsekreterare - Höglandssjukhuset i Eksjö

Höglandssjukhuset i Eksjö

Sommaren kan kännas långt borta men vi har redan börjat leta efter sommarkollegor! Vill du ha en sjukt bra sommar tillsammans med oss? Sök idag!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör eller läkarsekreterare. Många av våra kliniker har behov under sommaren och vi hoppas på just din ansökan!

Vi erbjuder digVi vill med våra sommarvikariat erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas tillsammans med våra verksamheter. Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierat arbete under sommaren 2020.

"Jag tycker det är ett väldigt bra arbetsklimat här. Alla hälsar alltid och ställer alltid upp och hjälper till om man inte förstår, så det har varit väldigt bra." Anna, studerar till vårdadministratör och jobbade som läkarsekreterare sommaren 2018.

Vi vet att det inte alltid är lätt att vara ny på jobbet och därför gör vi vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg, taggad och förberedd inför ditt sommarjobb hos oss. Vi ger dig en grundlig introduktion utifrån dina behov och erfarenheter. Vi ger dig förutsättningar för att du ska ha en sjukt bra sommar hos oss!

För att du ska trivas hos oss

Du ska vara utbildad vårdadministratör eller läkarsekreterare. Vårdadministratörsstudenter kan arbeta som läkarsekreterare efter ett års studier. Läkarstudenter kan arbeta som läkarsekreterare, individuell prövning.

Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvarar för egna arbetsuppgifter och även för enhetens helhet. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Om du ännu inte har examen bifoga LADOK-utdrag. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Arijana Jazic, 010-243 50 87, arijana.jazic@rjl.se. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 mars 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Arijana Jazic
Telefon 010-243 50 87
Område Eksjö
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/?SearchString=sommar&Regions=*&OccupationGroups=*&Administrations=*
Sista ansökningsdag 30 dec 2019 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Höglandssjukhuset i Eksjö hamnade på andra plats i Dagens Medicins sjukhusrankning 2018. #sverigesbästasjukhus

Höglandssjukhuset i Eksjö är en spännande arbetsplats som erbjuder många möjligheter till utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter samt karriärutveckling och forskning. Vi vill skapa hälsofrämjande arbetsplatser för att våra medarbetare ska trivas, må bra, lättare ha en balans i livet och kunna göra hälsosamma val. Låg personalomsättning och bra resultat i enkäter vittnar om att medarbetarna trivs och har en god arbetsmiljö.