Säljledare Mat & Matlagning - Coop Konsum Eksjö

Säljledare Mat & Matlagning - Coop Konsum Eksjö

Coop Konsum Eksjö är en väletablerad butik i centrala Eksjö som har en tydlig färskvaruprofil, bl.a. genom en manuell disk med ett brett sortiment av delikatesser. Generösa öppettider 06.00-23.00 alla dagar, ger en mycket god tillgänglighet för våra kunder.

Vi söker nu en Säljledare för avdelningen Mat & Matlagning som tillsammans med butikens medarbetare ska fortsätta utveckla vår mycket uppskattade butik. Ihop med butikschefen och säljledaren för Mat & Dryck ansvarar ni för att butiken når sina mål och att affärsidén och konceptet följs. Säljledaren är chef och ansvarig för personal och ekonomi på sin del av butiken. Du kommer att ingå i butikens ledningsgrupp.

Vi vill att du som söker har stor erfarenhet från butiksbranschen och goda kunskaper om ledarskap, försäljning och kundservice. Vidare har du passion för mat och matlagning och gärna erfarenhet av manuell delikatess. Ditt ledarskap ska präglas av tydlighet och engagemang, och tillsammans med dina medarbetare ska ni erbjuda ett kundbemötande i världsklass, som ska överträffa kundens förväntningar!

Utöver grundlönen har alla anställda också förmåner som friskvårdsersättning och personalrabatt i alla Kf Götas butiker.

Har du frågor är du välkommen att kontakta butikschef Quang Tran, tfn 0381-13075 eller mail vinh.quang@kfgota.se.

Vi tillämpar löpande urval, varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eksjö
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop - Den goda kraften i svensk dagligvaruhandel. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj.

Konsumentföreningen Göta (Kf Göta) är ett av de större företagen i Småland och driver detaljhandel i 48 butiker (Coop Nära, Coop Konsum, Coop, Coop Extra, Stora Coop) över hela Småland samt på Öland. Av dessa drivs ett antal butiker i franchiseform, som Coopföretag.

Vi är närmare 1000 medarbetare och omsätter ca. 2 000 miljoner kronor under ett år. Föreningen ägs av sina 226 000 medlemmar, vilka via förtroendevalda och ägarombud utövar sitt ägarinflytande.