Engagerad Kundrådgivare till Eksjö/Nässjö

Engagerad Kundrådgivare till Eksjö/Nässjö

Vill du kombinera en professionell utmaning med ett utvecklande och meningsfullt arbete? Då kan rollen som begravningsentreprenör på Fonus passa dig. Till vårt kundområde Kronobergs län som bland annat innefattar kontor i Växjö, Ljungby, Värnamo, Vetlanda, Eksjö och Nässjö söker vi en kundrådgivare som ska utgå från våra kontor i Eksjö och Nässjö.

Som kundrådgivare är din viktiga uppgift att hjälpa människor i en svår stund att utforma ett personligt och vackert avsked. Det är ett förtroendeuppdrag där din kunskap, lyhördhet och ditt engagemang är avgörande för att kunna hjälpa kunderna att skapa just den begravning de önskar.

Vad önskar vi av dig?

För oss på Fonus finns inga standardbegravningar. För att passa som kundrådgivare hos oss behöver du vara genuint intresserad av mötet med människor och ha en förmåga att lyssna in kundens önskemål. Du har en hög social kompetens och måste alltså vara öppen, uppmärksam, lyhörd och stresstålig. Samtidigt känner du dig trygg med att aktivt hjälpa kunderna genom alla de val som behöver fattas i utformandet av en personlig begravning. Du får användning av ditt strukturerade arbetssätt och sinne för noggrannhet.

Vi vill att du har några års erfarenhet från kundservice och försäljning, och ser sambandet mellan dessa två. Ju bättre vi hjälper kunderna, desto bättre blir resultatet. Du är van vid att arbeta med Officepaketet. Du behöver också ha B-körkort och tillgång till bil. Beredskap och tunga lyft förekommer.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning i koncernens verksamhet. Vi ser gärna att du har lokal anknytning och ett etablerat kontaktnät inom kommunen. Vi ser det även som meriterande att du som söker har YH-utbildning som begravningsrådgivare.

Vad erbjuder vi dig?

Som medarbetare på Fonus kan du förvänta dig ett omväxlande jobb med kunden i centrum. Du får kunniga kollegor vid din sida och meningsfulla uppgifter. Du påverkar dessutom genom delaktighet i koncernens affärsplan och värderingar. Din utgångspunkt blir våra två kontor i Eksjö och Nässjö men du kommer att samarbeta med våra andra kontor som finns inom kundområdet.

Begravningsbranschen är inne i en spännande förändringsfas med ny konkurrens och vi behöver vara framåtblickande och möta den nya tidens behov. Vi vill genom vår kunskap och vårt engagemang hjälpa människor att skapa ett personligt sista avsked. Vi sätter stor stolthet i att utforma de bästa begravningarna. I det arbetet har du som kundrådgivare en helt central roll.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och får ta del av förmåner som främjar både utveckling och välmående. Det innebär allt från friskvårdsbidrag, kollektivavtal till ett gediget kompetensprogram för att kunna utvecklas i din yrkesroll.

Är du intresserad?

Välkommen med din ansökan senast den 7 juni.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna:

Angelica Holm, Kontorschef, Tfn: 0470-71 77 51

Katrin Johansson, Facklig företrädare Handels, Tfn: 0454-128 30
Mer info
Område Eksjö
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.fonus.se/
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Fonus, som är den mest anlitade och enda rikstäckande begravningsbyrån i Sverige, kan du vänta dig ett omväxlande jobb med kunden i centrum. Och eftersom vi bland annat kan erbjuda våra medarbetare ett gediget utbildningsprogram kommer du ständigt att utvecklas som yrkesmänniska. Det får du göra inom ett modernt företag med förändringsvilja, lyhörda och engagerade kollegor samt ett arbetsklimat som genomsyras av tillväxt och vi-känsla.Fonus är ett varumärke i Fonuskoncernen som i sin tur äger flera varumärken, bland annat Familjens Jurist och Fondkistan.