Restaurangbiträde med inriktning servering till MR Traktören,Eksjö

Restaurangbiträde med inriktning servering till MR Traktören,Eksjö

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa glädje och välmående med meningsfulla matupplevelser!

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Är du serviceinriktad och har ett intresse för klimatsmarta råvaror och restaurangbranschens trender? Vi söker ett restaurangbiträde som tillsammans med övriga medarbetare i köket, vill vara med och utveckla vår verksamhet vidare! Som restaurangbiträde arbetar du med smörgås- och salladsberedning samt fördelar dina arbetsuppgifter mellan att stå i kassan men även att vara i disken. I rollen som restaurangbiträde ingår även mycket gästkontakt vilket ställer stora krav på din servicenivå. Tjänsterna är tillsvidareanställning på 100% med huvudsaklig arbetstid förlagd under dagtid, måndag till fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Vad vi önskar av dig
Du har examen från restaurangskola eller likvärdig utbildning samt intresse för att arbeta i restaurangmiljö med mat och service. För att vara lämplig för rollen som restaurangbiträde hos oss är det meriterande om du har tidigare erfarenhet från att arbeta i restaurang samt har förkunskaper i kökshygien samt servering. Som person är du flexibel och noggrann med god samarbetsförmåga. Du arbetar med en hög servicekänsla och har förmågan att ta egna initiativ för att ständigt förbättra produktionen och utvecklingen inom det egna området. Det du talar och skriver flytande svenska. Även körkort är ett krav.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område

Fazer erbjuder dig
Rollen som restaurangbiträde ger dig möjligheten till ett kreativt och nytänkande arbete med möjlighet att påverka och driva förbättringar framåt. Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra väljer du efter behov eller intresse. Som anställd på Fazer får du även möjlighet till vidare utveckling inom Fazerkoncernen. Som anställd på Fazer har du flera förmåner som motionsbidrag mm.

Om våra försvarsrestauranger i Eksjö
Inom Eksjö garnison finns restaurangerna MR Traktören, Husarmässen och Mäss Trianon. MR Traktören serverar frukost, lunch och middag till personalen på området, måndag till söndag. Dessa måltider uppgår till ca 250 måltider per dag. På de övriga två restaurangerna serveras fika och representationsmåltider i varierande antal, måndag till söndag.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Joakim Nord på telefon: 070-0019995. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-12-15.
Mer info
Område Eksjö
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser