Beredare Markverkstad Eksjö

Beredare Markverkstad Eksjö

Har du några års erfarenhet som kundmottagare/beredare? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att arbeta varierat? Då kan du vara den beredare vi söker till Eksjö.

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.

Markverkstäder är en enhet inom Försvarsmakten med ca 750 medarbetare och växer. Vi finns på 21orter i landet och har totalt en omsättning på drygt 750 MSEK. Vi genomför underhåll och reparationer på armémateriel, flygbasmateriel, genomför tillverkning i små serier, levererar systemstöd i internationell miljö och demonterar och skrotar avvecklad försvarsmateriel.

Markverkstadsavdelning Mv Öst, är en regional avdelning inom FSV Markverkstad med cirka 65 medarbetare och bedriver verksamhet i Linköping, Kvarn och Eksjö.

Arbetsuppgifter
Beredare kommer att arbeta i verkstadskontoret med att genomföra beredning och stödja med planering av produktion och återrapportering av genomförd underhållsproduktion.

Inkomna arbetsordrar skall beredas med operationer, reservdelsbehov, tidssättning och resursplanering mot respektive medarbetare i samarbete med lagsamordnare och sektionschef.

Löpande kontakter med kunder och ägare av materiel ingår.

Beredd genomföra uppgifter enligt sektionschefens direktiv. Upprättar vid behov avvikelserapport enligt VHL-dokument.

Kvalifikationer
 • Du har lägst två- eller treårig gymnasieutbildning inom teknik eller annan utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
 • Arbete med planering och beredning av underhåll på verkstad
 • Datorvana med kunskaper i Word och Excel
 • B-körkort
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är kvalitetsmedveten, arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Som fordonsmekaniker är du strukturerad, beslutsam samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Meriterande
 • Erfarenhet av arbete med Försvarsmaktens materiel och fordon
 • C eller CE körkort
 • Någon erfarenhet av arbetsledning är meriterande
 • Erfarenhet inom FM logistikområde med tyngdpunkt teknisk tjänst är önskvärd
 • Goda kunskaper i PRIO
 • Kunskap om och erfarenhet av LIFT
 • Arbetat med kvalitetssystem, gärna inom ISO 9001
 • Kunskaper om/erfarenhet av FM materielunderhållssystem
Övrigt

Som anställd i Försvarsmakten erbjuds du möjligheten till tre timmar fysisk träning i veckan på arbetstid, träningskläder, ersättning av kostnad för läkarbesök och läkemedel, upp till sju veckor semester per år och generösa arbetstidsavtal.

Resor kan förekomma i tjänsten.

Tjänsten är en civil befattning som inleds med 6 månaders provanställning.

I din ansökan med CV, personligt brev vill vi att du berättar varför just du är lämplig för tjänsten.

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta sektionschef Robert Nors; +46 73-401 77 34

Fackliga representanter 0381-18 000

SACO: Nermina Dzanic

OFR-S: Roland Kramer

SEKO: Irene Ström

OFR-O: Anders Norén

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Då en anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Eksjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (26 dagar kvar)