Yrkeslärare Personbilsteknik

Yrkeslärare Personbilsteknik

Vi söker dig som är utbildad yrkeslärare eller vill utbilda dig till yrkeslärare. Du har arbetat några år inom motorbranschen och vill nu komma vidare. Du har ett genuint intresse för bilar och teknik. Nya drivkällor och alternativa bränslen fångar ditt intresse där vi ger dig vidareutbildning. All denna kunskap känner du att du skulle vilja förmedla till ungdomar som valt fordons och transportprogrammet inriktning personbilsteknik.
Du kommer ingå i ett arbetslag på tre lärare som undervisar eleverna i årskurs ett till tre. Till ditt förfogande har du moderna läromedel och modern verkstadsutrustning i ändamålsenliga lokaler.
Har du inte lärarutbildning så bekostar vi din utbildning som sker på distans. Samtidigt är du heltidsanställd hos oss och tid avsätts för dina studier.
Mer info
Kontaktperson Mats Klasson
Telefon 070-372 08 24
Email Mejla Mats Klasson
Område Eksjö
Yrkesroll Fordon, Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nifsarpsskolan.se
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På fristående gymnasieskolan Nifsarpsskolan i Eksjö går i dag cirka 240 elever från 15 kommuner. Vi utbildar på allt som är knutet till fordon och maskiner, att köra eller reparera. Vår personalstyrka uppgår i dag till ett 40-tal medarbetare.
Vi kan erbjuda förmånliga anställningsvillkor i en fantastisk miljö och tillsammans ser vi till att det är roligt att åka till jobbet.