Lärare/instruktör maskinförare, yrkesförare

Lärare/instruktör maskinförare, yrkesförare

Lärare/Instruktör
Gymnasieskolans bygg och anläggningsprogram inriktning maskinförare


Vi söker dig som har gjort ett antal år som maskinförare och söker nya utmaningar och karriärmöjligheter. Du är intresserad av att föra över dina kunskaper till ungdomar som utbildar sig till grävmaskinister/hjullastarförare. Tjänsten är tills vidare och vi bekostar din distansutbildning till yrkeslärare om och när du vill genomföra den. Du kommer arbeta i ett arbetslag som tillsammans planerar och genomför verksamheten som till stora delar är verklighetsbaserad, med riktiga uppdrag.

Lärare/Instruktör
Gymnasieskolans fordons- och transportprogram inriktning transport


Vi söker dig som har gjort ett antal år som yrkesförare och söker nya utmaningar och karriärmöjligheter. Du är intresserad av att föra över dina kunskaper till ungdomar som utbildar sig till yrkesförare. Tjänsten är tills vidare och vi bekostar din distansutbildning till yrkeslärare om och när du vill genomföra den. Du kommer arbeta i ett arbetslag som tillsammans planerar och genomför verksamheten som till vissa delar är verklighetsbaserad, med riktiga uppdrag.

För vidare information eller frågor kontakta Mats Klasson: 070 - 372 08 24
Maila din ansökan till mats.klasson@nifsarp.se.
Mer info
Kontaktperson Mats Klasson
Telefon 070- 372 08 24
Email Mejla Mats Klasson
Område Eksjö
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nifsarpsskolan.se
Sista ansökningsdag 5 aug 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nifsarpsskolan är en fristående gymnasieskola där det i dag går cirka 240 elever från 16 kommuner. Vi utbildar på allt som är knutet till fordon och maskiner, att köra eller reparera. Vi har även Naturbruk Skog som utbildar till skogsmaskinförare eller skogsvårdare.
Nifsarpsskolan finns strax utanför Eksjö, en liten ort vackert belägen på Småländska höglandet.