Sommarjobb i AF Anläggning

Sommarjobb i AF Anläggning

Undrar du hur en framtida karriär inom AF Anläggning kan se ut? I AF brinner vi för innovation och kreativitet. Genom din nyfikenhet och vilja att "stå på" så får du en inblick i hur det är att arbeta i entreprenörbranschen. Vår kultur präglas av högt välmående, ansvarstagande och yrkesstolthet. Nu har du en möjlighet att bli en del av oss och att bygga ett nätverk och lära känna engagerade kollegor.

Sommarjobb i AF Anläggning – kan du föreställa dig det?
Ett sommarjobb på ett av våra projekt ger dig en möjlighet att lära känna AF bättre – och vi vill lära känna dig! Redan från dag ett har du potentialen att bidra till våra projekt och lära dig utav våra duktigaste medarbetare. Flertalet av våra medarbetare och anställda idag har rekryterats via vårt sommarjobbsprogram.

Vi söker ingenjörsstudenter och elever från yrkeshögskolan som delar våra värderingar och som är nyfikna på våra verksamhetsområden. Vi söker dig som är sugen på att lära och dig som är redo för spännande utmaningar. Du trivs med att dra lasset tillsammans med andra och du kan bidra både med dina kunskaper och socialt. Du måste kunna pendla eller åka till vårt projekt E4 Förbifart Stockholm.

Våra 5500 anställda har alla olika egenskaper och personligheter, men de har alla en sak gemensamt: vi är nyfikna. De älskar bra lösningar och svåra utmaningar. Inom AF dyrkar vi nyfikenhet, för vi vet att de som ställer nya frågor oftast hittar nya svar.

AF Gruppen erbjuder ett antal sommarjobb varje år och vi har en god erfarenhet av att låta studenter aktivt delta i projektets arbete och utvecklas genom ett brett spektrum av arbetsuppgifter. Vi erbjuder ansvar samt förtroende, och förväntar oss i gengäld engagemang och bra lösningar.

I AF Gruppen kommer du att möta människor som delar din nyfikenhet – och du kommer att finna rum att leva ut den.

Spännande arbetsuppgifter
I AF kommer du att få användning både av de kunskaper du har med dig från dina studier, samtidigt som du kommer få skaffa dig nya färdigheter genom nya arbets- och ansvarsområden. Genom våra olika verksamhetsområden och stora variationer i både storlek och typer av projekt, finns det en stor möjlighet för dig som student att få färska kunskaper i många olika ämnen, roller och arbetsuppgifter. Typiska uppgifter för sommarstudenter inkluderar bland annat:
  • Kvalitetsstyrning
  • HMS
  • Uppföljning av underentreprenörer
  • Kontraktsarbete
  • Mätning/mängdreglering
  • BIM
  • Arbetsledning
Nyfiken på hur en arbetsdag i AF kan se ut? Följ våra anställda på Instagram, eller kika på AF Gruppen på YouTube.

I ansökningsformuläret ber vi dig att svara på ett par frågor så att vi kan få en bättre förståelse för din bakgrund och kompetens.
Mer info
Kontaktperson Simona Milena Demir
Telefon +46 730523079
Område Ekerö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://afgruppen.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AF Anläggning AB är en del utav AF Gruppen ASA som är en ledande entreprenör- och industrikoncern i Norge. AF Anlegg utför alla typer av byggprojekt inom transport, infrastruktur och vattenkraft inklusive vägar, järnvägar, flygplatser och tunnlar. Byggverksamheten omfattar även nybyggnation och uppgradering av olje- och gasanläggningar samt hamnanläggningar. Vi är en nyckelaktör i de största projekten inom transport, vattenkraft, olja och gas som genomförs i Norge.