Projektingenjörer till Förbifarten Stockholm

Projektingenjörer till Förbifarten Stockholm

AF Gruppen ASA är en ledande entreprenör- och industrikoncern, som är introducerade på Oslo Börs. Koncernen har verksamhet inom anläggning, bygg, projektutveckling, rivning/miljö, energi samt offshore. Vår kärnverksamhet är att skapa värden för våra kunder, ägare, medarbetare, leverantörer och för samhället i stort. Entreprenörsandan i AF präglas av en förmåga och vilja att tänka lite Annorlunda och finna bättre och mer Framtidsintriktade sätt att skapa värden på.

AF Anläggning AB är en del utav AF Gruppen som är en ledande entreprenör- och industrikoncern i Norge. AF genomför nu på uppdrag av Trafikverket, utbyggnaden av E4 Förbifart Stockholm. Förbifart Stockholm är en 21 km lång ny sträcka av E4:an som till stora delar byggs i tunnel från Kungens kurva i söder till Häggvik i norr. AF Gruppen påbörjade arbetet sommaren 2020 och har hittills sprängt ut över 12 000 meter bergstunnel. Projektet är ett stort samhällsuppdrag med fokus på teknik, produktion, säkerhet, klimat och miljö.

Arbetsuppgifter
I rollen som projektingenjör kommer du att bli involverad i planering samt uppföljning av det dagliga arbetet i produktionen. Där du säkerställer, tillsammans med platsledningen, att slutprodukten möter de krav från myndigheter och kund samtidigt som du kvalitetssäkrar arbetssätt, processer och rutiner. Du kommer att få arbeta nära projektets produktionsledning och de olika stabsfunktionerna inom projektet för att bidra till optimerade produktionsförutsättningar i ett mycket komplicerat projekt.

Det ingår även i rollen att implementera processer och dokumentation avseende kvalité, hjälpa till med samordning både externt och internt samt rapportera avvikelser från procedurer som sker på anläggningen.

För att lyckas i denna roll, behöver du ha:
  • Relevant utbildning (t.ex. ingenjör) gärna på kandidatnivå eller högre
  • Erfarenhet från bygg/anläggning
  • Några års erfarenhet med 2 år av infrastrukturarbeten
  • Kunskap om ISO 9001 är en fördel
  • B-körkort
  • Du behärskar svenska och/eller norska i såväl i tal som i skrift
Egenskaper
Det dagliga arbetet i ett projekt kan vara hektiskt och det är viktigt att vara anpassningsbar, planera och samordna dina uppgifter enligt projektets behov.

Kommunikation och samordning med andra är en viktig del av arbetet, och du bör därför kunna samarbeta och kommunicera tydligt. Då det är en intensiv arbetsmiljö där du spenderar mycket tid med dina kollegor i projektet är det viktigt att du trivs med ditt team, och försöker bidra positivt till arbetsmiljön.

Vi erbjuder
I AF blir du en del av en gemenskap av ett engagerade och kunnigt kollegium, som brinner för sina roller och för att uppnå goda resultat. I AF ser vi att välmående och prestation hänger ihop, och vi är stolta över att kunna visa upp både goda resultat för företaget och ett högt välmående bland de anställda. Vi värdesätter entreprenörsanda och ser till att skickliga medarbetare får möjligheter att utvecklas.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner med bonussystem och möjlighet till delägarskap i AF-koncernen genom egna aktieprogram.

Adress: Ekerövägen 30, 178 93 Drottningholm
Mer info
Område Ekerö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://afgruppen.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AF Anläggning AB är en del utav AF Gruppen ASA som är en ledande entreprenör- och industrikoncern i Norge. AF Anlegg utför alla typer av byggprojekt inom transport, infrastruktur och vattenkraft inklusive vägar, järnvägar, flygplatser och tunnlar. Byggverksamheten omfattar även nybyggnation och uppgradering av olje- och gasanläggningar samt hamnanläggningar. Vi är en nyckelaktör i de största projekten inom transport, vattenkraft, olja och gas som genomförs i Norge.