Hoppa till innehåll
AF Anläggning AB söker en kvalificerad kontraktskoordinator till ett av Sveriges största och mest spännande infrastrukturprojekt!

AF Anläggning AB är en del utav AF Gruppen som är en ledande entreprenör- och industrikoncern i Norge. AF genomför nu på uppdrag av Trafikverket, utbyggnaden av E4 Förbifart Stockholm. Förbifart Stockholm är en 21 km lång ny sträcka av E4:an som till stora delar byggs i tunnel från Kungens kurva i söder till Häggvik i norr. AF Gruppen påbörjade arbetet sommaren 2020 och har hittills sprängt ut över 15 000 meter bergstunnel. Projektet är ett stort samhällsuppdrag med fokus på teknik, produktion, säkerhet, klimat och miljö.

Arbetsuppgifter
I rollen som kontraktskoordinator kommer du att vara ansvarig för kontraktsadministration i samarbete med kontraktsingenjör och projektledningen:
  • Avräkning och uppföljning av kontrakt gentemot beställare
  • Avräkning och uppföljning av kontrakt gentemot underentreprenörer och leverantörer
  • Ekonomisk dokumentering och rapportering
  • Bistå med produktionsuppföljning (kontroll och rapportering av produktionsdata/-mängder)
Du kommer att få arbeta nära projektets ledning och de olika produktionsstabsfunktionerna inom projektet för att bidra till optimerade kontraktsförutsättningar i ett mycket komplicerat projekt.
Det ingår även i rollen att vara ett stöd för ekonomiledningen och bistå med förfalloarbete som rör projektet.

Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll, behöver du ha:
  • Relevant utbildning (t.ex. ingenjör) gärna på kandidatnivå eller högre
  • Erfarenhet från bygg/anläggning är en fördel
  • B-körkort är en fördel
Du behärskar engelska och svenska eller norska, i såväl i tal som i skrift.

Egenskaper
Som person är du nyfiken, resultatorienterad och har en stor arbetskapacitet, med fokus på produktivitet och genomförande. Hos oss får du en hel del frihet i ditt dagliga arbete, men det kräver att du själv kan strukturera arbetsdagen och att du visar initiativförmåga och tar självständigt ansvar för dina uppgifter.

Arbetsdagen i ett projekt kan vara hektisk där du förväntas anpassa dig snabbt och skilja mellan viktiga och mindre viktiga uppgifter.
Det är viktigt att du trivs med att arbeta med andra och vill bidra positivt till både den professionella såväl som den sociala miljön på jobbet.
I urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om anställningen
Anställningen avser heltid och arbetet kommer att utföras på vår anläggning på Lovö, Stockholm. Arbetstid är fyra- eller femdagarsvecka. Tillträde sker enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du kan börja snarast möjligt.

Vi erbjuder
I AF blir du en del av en gemenskap av ett engagerade och kunnigt kollegium, som brinner för sina roller och för att uppnå goda resultat. I AF ser vi att välmående och prestation hänger ihop, och vi är stolta över att kunna visa upp både goda resultat för företaget och ett högt välmående bland de anställda. Vi värdesätter entreprenörsanda och ser till att skickliga medarbetare får möjligheter att utvecklas.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner med bonussystem och möjlighet till delägarskap i AF-koncernen genom egna aktieprogram.

Du kommer rapportera till kontraktsingenjör i projektet.

Kontaktpersoner:
Ekonomichef: Mathias Fett, telefon +47 911 26 288, E-post: mathias.fett@afgruppen.no
Kontraktsingenjör: Ole Hov telefon: +47 916 81 077, E-post: ole.hov@afgruppen.no
Projektchef: Kjell-Marwin Lavik, telefon: +47 909 43 025, E-post: Kjell-Marwin.Lavik@afgruppen.no
Mer info
Kontaktperson
Mathias Fett
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AF Anläggning AB är en del utav AF Gruppen ASA som är en ledande entreprenör- och industrikoncern i Norge. AF Anlegg utför alla typer av byggprojekt inom transport, infrastruktur och vattenkraft inklusive vägar, järnvägar, flygplatser och tunnlar. Byggverksamheten omfattar även nybyggnation och uppgradering av olje- och gasanläggningar samt hamnanläggningar. Vi är en nyckelaktör i de största projekten inom transport, vattenkraft, olja och gas som genomförs i Norge.

Fler från samma arbetsgivare