Hoppa till innehåll
AF Anläggning AB logotyp

Är du ekonomistudent och vill jobba extra vid sidan av studier?

Ansök nu
AF Anläggning AB söker en driven och nyfiken ekonomistudent till ett av Sveriges största och mest spännande infrastrukturprojekt!

AF Anläggning AB är en del utav AF Gruppen som är en ledande entreprenör- och industrikoncern i Norge. AF genomför nu på uppdrag av Trafikverket, utbyggnaden av E4 Förbifart Stockholm. Förbifart Stockholm är en 21 km lång ny sträcka av E4:an som till stora delar byggs i tunnel från Kungens kurva i söder till Häggvik i norr. AF Gruppen påbörjade arbetet sommaren 2020 och har hittills sprängt ut över 15 000 meter bergstunnel. Projektet är ett stort samhällsuppdrag med fokus på teknik, produktion, säkerhet, klimat och miljö.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta praktiskt med dokumentgranskning och uppföljning av nödvändigt dokumentation till fakturor. Dokumenthantering och kontroll av underlag och priser. Nära samarbete med produktionsansvariga med dokumenthantering tillsammans med ekonomiteamet.
Du kommer även att få vara med på projektgenomgångar och följa med våra projektcontrollers i deras arbete med projektuppföljning.

Kvalifikationer
Ekonomiteamet är ansvariga för projektets ekonomiska uppföljning, dokumentation och resultat. Din roll kommer vara att i samarbete med projektkontrollers sammanställa nödvändig dokumentation finns tillgänglig samt analysera kostnader och resultat för respektive projekt. Vi ser gärna att du studerar, studerat eller har erfarenhet av ekonomi och redovisning. Projektet är beläget vid Drottningholm på Ekerö till vilken det finns bussförbindelser. Det är dock en fördel om du har körkort och fordon att använda för att ta dig till och från projektet.

Vi på AF tar psykisk ohälsa på största allvar och utgår därför inte enbart ifrån betyg vid valet av sommarpraktikanter, utan lägger ett högt värde vid personliga egenskaper och intresse för ekonomi. Därutöver kommer vi att beakta meriterande kompetenser.

Vi ser det även som meriterande om du har:
  • Tidigare erfarenhet från byggbranschen är en fördel men inget krav
  • Goda systemkunskaper och datorvana
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Skriftliga och muntliga kunskaper i norska är meriterande.
  • Grundläggande förståelse för ekonomi och redovisning
Personlig profil
Som person ser vi att du är noggrann, strukturerad och analytisk, arbetar systematiskt och kan hantera flera saker samtidigt. Till detta har du förmåga att prioritera arbetsuppgifter och en stark drivkraft att leverera goda resultat. Du trivs med att samarbeta och att vara en del av ett team. Du är en social och utåtriktad person som har lätt att komma i kontakt med. Du har en god förståelse för ekonomi och dokumentationshantering.

Vid frågor avseende befattningen vänligen kontakta:

Dominika Biel, Assisterande Ekonomichef: dominika.biel@afgruppen.se

Simona Milena Demir, HR Koordinator: simona.milena.demir@afgruppen.se
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juli 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

AF Anläggning AB är en del utav AF Gruppen ASA som är en ledande entreprenör- och industrikoncern i Norge. AF Anlegg utför alla typer av byggprojekt inom transport, infrastruktur och vattenkraft inklusive vägar, järnvägar, flygplatser och tunnlar. Byggverksamheten omfattar även nybyggnation och uppgradering av olje- och gasanläggningar samt hamnanläggningar. Vi är en nyckelaktör i de största projekten inom transport, vattenkraft, olja och gas som genomförs i Norge.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare