Supporttekniker / IT-support till stort IT-företag

Supporttekniker / IT-support till stort IT-företag

Har du ett stort tekniskt intresse och gillar att ha mycket kundkontakt? Sök jobbet som supporttekniker hos vår kund i Stockholm!

Som supporttekniker kommer du ha en central roll inom företaget med goda utvecklingsmöjligheter och varierade arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med att ge teknisk support till medarbetare hos företagets kund i Ekerö där du kommer att hantera olika ärenden inom IT-support. Din roll kommer främst innebära att stödja medarbetare i frågor kring digitala verktyg.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som supporttekniker har du möjlighet att växa och utvecklas i din professionella roll inom IT hos ett av IT branschens ledande företag. Vi erbjuder dig en bred och varierad roll inom IT-support där du får stötta medarbetare i hanteringen av digitala verktyg så som datorer, mobiltelefoner och Ipad, samt supportera i hanteringen av Microsoft Windows och Office 365. Du kommer ha en serviceinriktad och lösningsfokuserad roll där du kommer att bemanna en helpdesk och hantera olika ärenden inom IT-support.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer vara del i ett team på tre supporttekniker där dina arbetsuppgifter bland annat kommer att innebära:
  • Supportera medarbetare i digitala verktyg så som dator, mobil samt assistera medarbetare i diverse system
  • Tillsammans med tre kollegor bemanna helpdesk-funktionen
  • Ta emot supportsamtal samt felsöka, problemlösa och underhålla företagets produkter
  • Ge teknikstöd till medarbetare i såväl hårdvarufrågor som mjukvarufrågor
  • Komma på förbättringar och se nya lösningar på problem
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir anställd av TNG och uthyrd till ett stort internationellt IT-bolag som i sin tur har en uppdragsgivare på Ekerö där du, tillsammans med dina kollegor kommer arbeta i en utvecklande miljö med IT-support. Detta uppdrag är ett långsiktigt konsultuppdrag där du kommer arbeta kontorstider.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med stort intresse för IT som vill växa och utvecklas i din roll. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du besitter en god social förmåga och är lösningsorienterad.

Vi ser att du har kunskaper inom Microsoft Windows och Office 365 samt är flytande inom Svenska och Engelska. Du har minst en gymnasial IT-utbildning i grunden. Tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande roll är meriterande men inget krav, desto viktigare är att du har ett genuint IT-intresse och kan ta eget ansvar för att utvecklas och växa inom rollen. Det är även meriterande om du har förståelse för ITIL-processer och ärendehantering.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Område Ekerö
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/