Barnvakter sökes till Ekerö

Barnvakter sökes till Ekerö

Är du ansvarstagande, lekfull och tycker om att arbeta med barn? Har du tidigare erfarenhet ifrån rollen som Barnvakt? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi barnvakter till Ekerö, närmare bestämt Stenhamra, Gällstaö och Färentuna. I rollen som barnvakt kommer du att ta hand om barn i olika åldrar, hämta de på förskola, leka med barnen, sköta måltider samt natta dem.

Passen är förlagda främst mellan måndag-fredag 17.00-21.15, med reservation för schemaförändringar. Helgdagar kan även förekomma.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund på Ekerö. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande, har tidigare erfarenhet av att jobba med barn och som är ansvarstagande, stabil och trygg. Som person är du lekfull och kommunikativ med ett stort intresse för barn. Du ser långsiktigt på tjänsten och ser värdet i en långsiktig relation.

Krav för tjänsten är att du inte har något i ditt belastningsregister. Det är meriterande om du har körkort men det är inte ett krav. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt på din personlighet och att du kommer överens med barnen.
Mer info
Område Ekerö
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se