Rörnätstekniker

Rörnätstekniker

På Roslagsvatten har vi ett stort och viktigt uppdrag. Det handlar om att se till att det kretslopp som tjänat oss i miljoner år kan fortsätta göra sitt jobb, så att våra barn och barnbarn kan ta del av en av världens vackraste miljöer. Idag distribuerar vi dricksvatten och renar avloppsvatten i fem kommuner i Stockholmsområdet - Knivsta, Vallentuna, Österåker, Vaxholm och Ekerö. I Österåker och Vaxholm ansvarar vi även för insamling av hushållsavfall och driver återvinningscentraler. Vi sköter debitering, kundtjänst och vattenavläsning i Danderyd och Täby.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en betydelsefull och utvecklande tjänst på en arbetsplats som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och starkt engagemang. Du får förmånen att arbeta tillsammans med erfarna kollegor, ett glatt gäng som ställer upp och stöttar varandra.På Roslagsvatten är vi idag cirka 120 medarbetare och har vårt huvudkontor i närheten av Roslagbanan i Åkersberga. Vi har 24 avloppsreningsverk och 220 pumpstationer fördelat på fem kommuner.

Roslagsvatten har alltid stått för förändring och utveckling och verksamheten har vuxit kraftigt de senaste tio åren. Till exempel påbörjar vi nu en digitaliseringsresa som kommer att underlätta och effektivisera vårt sätt att jobba. Våra ägarkommuner tillhör de mest framgångsrika och expansiva i landet vilket kräver stora investeringar i vatten, avloppsanläggningar och infrastruktur. Att arbeta på Roslagsvatten innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Dessutom får du trevliga kollegor som är stolta över att arbeta med det samhällsuppbyggande uppdrag som Roslagsvatten har.
Ta chansen att göra skillnad tillsammans! Att arbeta med oss innebär en möjlighet att utveckla och vårda livets viktigaste byggstenar - vårt vatten och vårt kretslopp.

Dina arbetsuppgifter
Som rörnätstekniker ingår du i schaktlaget som i första hand utför arbeten på Ekerö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av drift- och underhållsarbeten, dvs. att ta hand om akuta läckor, planerade renoveringar av befintliga ledningssträckor och en viss nyanläggning. Efter en tids upplärning kommer beredskapstjänstgöring ingå i dina arbetsuppgifter. Du kommer att ha din placering på Ekebyhovs reningsverk.

Din profil
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av att arbeta som rörnätstekniker eller drifttekniker inom VA eller liknande bransch t.ex. fjärrvärme. Eftersom arbetet innebär en del tunga moment är en god fysisk kondition en förutsättning, samt att du tycker om att arbeta utomhus oavsett tid på året.
Duärserviceinriktad både gentemot både kunder och arbetskamrater. Samtidigt är du en engagerad och driven kollega som vill bli en del av vår trevliga gemenskap. Som rörnätstekniker på Roslagsvatten ställer vi höga krav på din samarbetsförmåga, att du är prestigelös och har ett lösningsorienterat förhållningssätt.
  • B-körkort
  • Grundläggande datorkunskaper
  • Gymnasieutbildning eller motsvarande
Har du även utbildning i läcksökning, heta arbeten, arbete på väg samt PE-svetsning för el- och stumsvetsning är det meriterande, men inget krav.

Lön och anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid. Lön enligt överenskommelse och tillträde så snart som möjligt.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Upgraded People AB, så för frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult, Hina Wåhlin, telefon 0732-33 16 51, e-post hina.w@upgraded.se
Arbetsledare: Emil Möller, telefon 08-580 209 60, e-post emil.moller@roslagsvatten.se
Facklig representant för Kommunal Klas Rutström, telefon 08-540 835 38, e-post klas.rutstrom@roslagsvatten.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Ekerö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 mars (1 dag kvar)