Marknadsledande företag söker montörer

Marknadsledande företag söker montörer

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning:
Heltid. Mån-tors kl. 06.45-16.15 och fre kl. 06.45-13.15.

Arbetsbeskrivning

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att producera vikväggar. Arbetet sker i olika monteringsavdelningar såsom sågning, limning, målning och montering.

Kvalifikationer
  • Gymnasieutbildning med praktiskt inriktning, exempelvis bygg- eller verkstadsteknisk.
  • Har du tidigare monteringsvana, verktygsvana, erfarenhet av ritningsläsning och truckkort upp till B4, är det meriterande.
Personlighet

Som person ser vi gärna:
  • Att du är prestigelös, samarbetsvillig, händig och energisk.
  • Att du har en god förmåga att hålla ordning och reda omkring dig.
  • Att du obehindrat kan kommunicera på svenska.
Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Parisa Meidanipour | parisa.meidanipour@randstad.se
Mer info
Område Ekerö
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 10 okt (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi dig som med start omgående vill arbeta med tillverkning av vikväggar hos nordens marknadsledande företag Winab Vikväggar AB. Företaget söker dig som har god hanverkarkompetens och som tar laget före jaget. Låter det som dig? Då kan du vara den vi söker!