Logistikoperatör

Logistikoperatör

Logistikoperatör till Winab Vikväggar
Nu söker vi en logistikoperatör till vår kund med start omgående!

Om Winab

Vår kund är nordens ledande leverantör av vik- och blockväggar. De erbjuder flexibla, kundanpassade vägglösningar för miljöer där kraven på en flexibel och rationell användning av lokalens ytor är höga. Deras produkter är vanliga i skolor, kontor och sjukhus men också i offentliga miljöer som hotell, konferensanläggningar, kultur- och konsertlokaler.

Om tjänsten

Winab har sina lokaler på Ekerö och tillverkar vikväggar, blockväggar och glasvikväggar som säljs över hela världen. Du kommer att vara ansvarig för logistiken och se till att deras ordrar kommer iväg till kunder. Du kommer att ta emot in och utleveranser, hantera tulldeklarationer, fraktdokument, samt köra truck. Det är många bollar i luften så det krävs att du gillar att strukturera och hålla ordning. Vid ökad produktion kan du även vara med och vara behjälplig i verkstaden under produktionen av dessa väggar. Det kan innefatta sågning, slipning, rengöring, samt montering utav olika delar.

Om dig som söker

Vid denna tjänst förekommer mycket tunga lyft vilket kräver god fysisk förmåga och ett intresse av att röra sig i arbetet. Vi ser gärna att du är händig och har en bra förståelse för produktion och tillverkning. Därför är det till din fördel om du tidigare har jobbat med någon form av byggarbete eller om du tidigare har haft en teknisk roll. Det är även bra om du har erfarenhet utav administrativt arbete och gärna från logistik då det är en del pappershantering.

Krav:
  • Truckkort A och B
  • Förmåga att kunna strukturera och ha flera bollar i luften
  • Erfarenhet utav logistik, administration och lagerarbete
Meriterande:
  • Truckkort C2
Vi lägger stor vikt på din personlighet i urvalet av sökande. Vi ser att du har lätt att lära dig och gillar ett varierat arbete samt bidrar med god teamkänsla. Vi söker en person som är driven och engagerad för sitt jobb och som triggas av att få varierade arbetsuppgifter. Du ska känna dig bekväm med att jobba i verkstadsmiljö, du har hög arbetsmoral, passar tider och ställer upp när det behövs.

Arbetstider: 07.00-16.00

Är det möjligtvis dig vi söker, så skicka direkt in en ansökan eller ring ansvarig konsultchef Michelle på 0729698585 vid ytterligare frågor.
Mer info
Kontaktperson Michelle Larsson
Telefon 0729698585
Område Ekerö
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Prowork Bemanning AB
Hemsida http://www.winab.se
Sista ansökningsdag 28 juni 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.

Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se