Köksbiträde i förskola och skola i Ekerö

Köksbiträde i förskola och skola i Ekerö

Är du köksbiträde och söker ett flexibelt arbete där du kan styra din tid? Vi söker köksbiträden för arbete på förskolor och skolor under läsåret 2019–2020. Hos oss anger du själv vilka dagar och tider du har möjlighet att arbeta, vilket gör att du enkelt kan kombinera uppdrag hos oss med andra åtaganden.

Som vikarie ersätter du ordinarie personal vid frånvaro under en begränsad period och bidrar till att verksamheten flyter på som vanligt. Arbetsuppgifterna är de sedvanliga i skol- och förskolekök, att hjälpa till med servering, salladsberedning, enklare matlagning, disk och städning.

Som anställd hos oss får du introduktion till arbetet, fortbildning och försäkringsskydd. Vi har kollektivavtal. På NGS Vikariepoolen finns vi alltid ett samtal bort om du har frågor eller funderingar inför, under eller efter ditt arbetspass.

Kvalifikationer

  • Gymnasieutbildningen Restaurang och storhushåll eller motsvarande. - 1–2 års erfarenhet av arbete i förskolekök, skolkök eller motsvarande storkök.
  • Goda kunskaper om, och erfarenhet av att hantera special- och allergikost.
  • God kännedom om de lagar och rekommendationer som styr arbetet med livsmedel i förskola och skola.
  • Du trivs med att arbeta tillsammans med andra i grupp och kan organisera och utföra ditt arbete självständigt.

För att arbeta i skola och förskola krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret för arbete i skola eller förskola. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information finns på www.polisen.se.

Vill du ansöka eller har du frågor om tjänsten?
Tveka inte att höra av dig till oss på telefon 08 505 808 00 vardagar mellan kl. 10.00 – 16.00 eller att registrera din ansökan.
Mer info
Telefon 08 505 808 00
Område Ekerö
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.vikariepoolen.se
Sista ansökningsdag 12 jan 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NGS Vikariepoolen är sedan 2001 ett av de ledande företagen inom bemanning och rekrytering för förskola och skola. Vi erbjuder dig ett givande och flexibelt arbete där du kan styra över din egen tid. Vår erfarenhet, lyhördhet och personliga bemötande gör det enkelt att arbeta hos oss. NGS Vikariepoolen är ett affärsområde i NGS Group, ett auktoriserat bemanningsföretag inom vård, skola, socialtjänst, ekonomi och ledarförsörjning.