Drifttekniker till Ekerö

Drifttekniker till Ekerö

Vi jobbar aktivt med att fastigheterna inte ska ha ett bäst före datum. Vill du vara en i gänget och påverka samhället mot en mer miljövänlig framtid? Ansök nu till tjänsten som

Drifttekniker

Vi behöver nu rekrytera en tekniker med placering på Ekerö. I rollen som drifttekniker jobbar du med drift och underhåll av fastigheter där tillsyn, skötsel och underhåll ingår. Du kommer även notera och lämna förslag på planerat underhåll. Tjänsten är ambulerande vilket innebär att du jobbar i varierande miljöer med möjlighet till hemgaragering.

Den viktigaste förutsättningen för att du ska lyckas i rollen är din fallenhet för service och förmåga att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du har en vilja för att lära dig nytt och inte är rädd för att anta nya utmaningar. Ett stort plus är om styr & regler ligger nära ditt hjärta.

Kvalifikationer
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning inom fastighetsteknik, minst motsvarande 1,5 års KY-utbildning.
  • Minst 3 års dokumenterad erfarenhet och fördjupad kunskap inom fastighetsteknik
  • B-körkort
Meriterande
  • God kunskap inom styr och regler-teknik
  • Kunna uttrycka sig väl på svenska i tal och skrift.
L&T är ett bolag som agerar familjärt fast vi är stora. Du kommer ingå i ett tätt samarbetande team med hög kompetens och bra samanhållning. Hos oss har du även möjlighet att utvecklas och utbilda dig genom kurser som företaget erbjuder.

Vi gör löpande urval och intervjuer, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vid frågor kan du kontakta oss:

Rekryterande chef Robin Ankarudd 0725344266
Rekryteraren Nora Isacsson 0761273154
Mer info
Område Ekerö
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja arbetar för en hållbar morgondag.
Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att minska miljöpåverkan och samtidigt förlänga fastigheternas livstid och skapa en optimal inomhusmiljö. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet

L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 000 medarbetare. Företagens nettoomsättning 2018 var 1 400 MSEK.