Arbetsledare Ledningsnät

Arbetsledare Ledningsnät

Nu söker vi en Arbetsledare inom VA till enheten Drift Ledningsnät. Är du kunnig inom området och redo för att axla en spännande roll i en föränderlig fas?

Rollen
Enheten Ledningsnät ansvarar för förvaltning och säkerställande av driften inom Roslagsvattens ledningsnät. Detta genom att lösa akuta problem och driftstörningar, rondera och bevaka ledningsnätets skick samt planera och genomföra kontinuerligt förnyelsearbete.

Som arbetsledare för en av grupperna har du som uppgift att planera, dokumentera, resursfördela, leda och ansvara för gruppens gemensamma arbetsuppgifter och leveranser mot givna målbilder. Gruppen du ansvarar för sköter driften av ledningsnätet inom Ekerö, Färingsö, Munsö, Adelsö och Lovön.

Gruppen hanterar rörläggning, schaktarbete, schaktfria arbetsmetoder, kontroller och besiktningar av ledningsnätet, läcksökning, akuta driftåtgärder och teknisk service till våra kunder i området. Inom gruppen förekommer beredskapsarbete.

Arbetsledaren ansvarar för att ta emot arbeten från både interna som externa intressenter, dokumentera åtgärder i våra stödsystem samt hanterar en viss ekonomisk administration inom ramen för den egna gruppen.

Du är van att arbeta både administrativt men kan även genomföra fältbesök inom din grupp för att leda på plats och ta beslut för framdrift då detta krävs. Du sköter materialinköp och avrop av de avtalade entreprenörer som krävs för den dagliga verksamheten.

Som Arbetsledare arbetar du strukturerat och välorganiserat, du har god insyn i många parallellt pågående arbeten. Du har ett nära samarbete med enhetschefen gällande alltifrån verksamhetsprioriteringar till tekniska frågor och rapporterar veckovis framdrift enligt bolagets mötesstruktur.

Egenskaper
För att lyckas i rollen söker vi dig med god förmåga att leda, koordinera och operativt ta dig an en befintlig verksamhet. Du har en god social och kommunikativ förmåga och trivs med att leda olika typer av människor och kompetenser. Du är driftig och vill utvecklas i din yrkesroll.

Krav
  • Gymnasieutbildning och gärna lämplig eftergymnasial utbildning
  • Du har ett par års relevant arbetslivserfarenhet som exempelvis arbetsledare, projektledare eller liknande inom VA, ledningsnät, rörläggning/anläggning
  • God kännedom om VA, rör- och anläggningsteknik
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande
  • Goda IT-kunskaper samt erfarenhet av ärendehanteringssystem och GIS-system
  • Tidigare erfarenhet av personalansvar
  • Tidigare erfarenhet av budget- och kalkylarbete
Om Roslagsvatten
Roslagsvatten arbetar på uppdrag av VA-kollektivet för att skapa en sund samhällsutveckling med fokus på hållbara lösningar. Vi har en bred kompetens inom vårt område och är ett växande bolag i framkanten av den VA- och avfallstekniska utvecklingen. Roslagsvatten består idag av ca 150 medarbetare och kännetecknas av en familjär kultur och en stolthet över vara med att bidra till samhällsnytta. På Roslagsvatten eftersträvar vi framåtanda, innovation och miljömedvetenhet i kombination med flexibilitet och balans i livet.

Ansökan
Tillträde: Enligt överenskommelse

Placering: Ekerö, Bryggavägen 127

Omfattning: Heltid

För frågor gällande tjänsten kontakta rekryterande chef Drift Ledningsnät, Staffan Björk, på telefon 08-598 428 24 alternativt maila staffan.bjork@roslagsvatten.se

Frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Mathisen, HR-partner, på 08-598 428 12 eller maila sandra.mathisen@roslagsvatten.se.

Eftersom anställningen omfattas av säkerhetsklassning kommer säkerhetsprövning med registerkontroll enligt 3 kap. i säkerhetsskyddslagen att genomföras.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Så välkommen att skicka oss din ansökan redan idag!
Mer info
Område Ekerö
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Roslagsvatten arbetar fokuserat med att utveckla verksamheten för att säkerställa att kommuninvånarna får den bästa vatten-och avfallsservicen och i förlängningen, möjliggöra hållbara samhällen.
Vi befinner oss i början av en spännande resa, våra kommuner växer och utvecklas. Och det vill vi göra med dem.
Vi kallar vår resa för Roslagsvatten 2.0 vilket innebär att vi ställer om, justerar och utvecklar vår verksamhet med lösningar som är hållbara över tid – allt för att möta morgondagens behov. Det innebär också att vi har högt ställda mål för företaget, där vi strävar efter att vara Topp 5 i landet om 5 år. För att nå dit stärker vi upp vår organisation med kollegor som precis som vi vill arbeta proaktivt, resultatinriktat och hållbart och vara en del av samhällsnyttan. Visst vill du vara med på vår resa!