Senior Exploateringsingenjör

Senior Exploateringsingenjör

Vill du vara med och bygga en helt ny småstad från grunden? Det är precis vad som kan komma att bli din nästa utmaning på vackra Ekerö! I rollen som senior exploateringsingenjör kommer du att ha en stor möjlighet att driva kommunens större projekt från ax till limpa, med start bl.a. i att rusta upp och utveckla Ekerö centrum. Låter det spännande? Läs mer nedan!

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant - och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld - och vi ser fram emot din ansökan. Mark- och exploateringsfrågor är organiserat under kommunstyrelsen och har därigenom en aktiv del i det övergripande planeringsarbetet som sker inom kommunen.

Arbetsbeskrivning

Vi är i en utvecklingsfas, vi ska växa och vi har många spännande stadsutvecklingsprojekt på gång! Ekerö kommuns unika miljöer med såväl skyddade som historiska områden ger dig en unik kombination av möjligheter och utmaningar när vi ska bevara och utveckla omgivningarna.

Vi söker två erfarna exploateringsingenjörer med uppgift att ansvara för befintliga och kommande exploateringsprojekt och utveckling av kommunens markinnehav. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor inom stadsbyggnadsförvaltningen och kommunen liksom med allmänheten, näringslivet och olika marknadsaktörer. I vår organisation är denna roll viktig och du kommer att ha stora möjligheter att påverka utvecklingen i kommunen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från mark- och exploateringsverksamhet, inom kommun, lantmäteri- eller konsultbranschen. Du har en högskole- eller universitetsutbildning inom samhällsbyggnad eller lantmäteri med inriktning fastighetsrätt eller exploatering.

Erfarenhet av förrättningslantmäteri, markförvaltning eller projektledning av stadsbyggnadsprojekt är meriterande för tjänsten. Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du har god samarbetsförmåga och är strukturerad och ansvarstagande. Du är bra på att kommunicera på ett professionellt sätt och har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Tillträde: enligt överenskommelse. I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells och rekryteringskonsult Anna Setterberg, 072-559 81 29, eller rekryteringskonsult Joakim Pergefors Eriksson, 072-503 21 64.

Om Ekerö kommun

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun - där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner:
Anna Setterberg
Rekryteringskonsult Jefferson Wells
072-559 81 29

Joakim Pergefors Eriksson
Rekryteringskonsult Jefferson Wells
072-503 21 64
Mer info
Område Ekerö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren