Kompetensutvecklare

Kompetensutvecklare

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en driven kompetensutvecklare. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en kunskapsintensiv verksamhet där du får vara med och göra skillnad varje dag. På FRA arbetar vi med unika uppgifter - för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag

Som Kompetensutvecklare hör du till avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen ansvarar för ekonomi, upphandling, lokalförsörjning, service, HR, informationsförvalting, rättsfrågor och säkerhetsskydd. Du tillhör HR-kontoret, vilket innefattar flera funktioner och tillsammans handhar myndigheten alla personalrelaterade frågor.

Kontoret består av en dynamisk grupp engagerade medarbetare med mycket driv och med många olika expertkompetenser inom egna området. Inom kontoret har vi ett nära samarbete med varandra där du har möjlighet att påverka och förändra, i syfte att säkerställa ett tryggt och professionellt HR som kan möta dagens och morgondagens utmaningar.

Som kompetensutvecklare på FRA planerar och genomför du utbildningsinsatser på individ-, grupp- och organisationsnivå. Detta genomförs såväl med interna samt externa resurser. I din roll ingår det att analysera behovet av utbildningar samt att genomföra och följa upp dessa. Du ansvarar för att utveckla befintliga utbildningar men även att ta fram nya så att det möter organisationens behov på ett effektivt sätt. I arbetat ingår även utbildningsadministration samt utveckling och förvaltning av myndighetens LMS. Du kommer självständigt att driva olika utbildningsprojekt men samtidigt ha nära samarbete med dina kollegor. I din roll samarbetar du såväl inom som utanför FRA för att kunna utgöra ett gott stöd till verksamheten inom ditt område. Du kommer även att arbeta med kravställningar för våra leverantörer

Du kan

Vi ser att du har en relevant högskoleutbildning, alternativt motsvarande kunskap förvärvad genom relevant arbetslivserfarenhet. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 2 års erfarenhet från att ha arbetat med kompetensutveckling i en större organisation. För att lyckas i rollen är det även nödvändigt att du har erfarenhet av webbaserade utbildningar. Har du erfarenhet från offentlig verksamhet ser vi det som meriterande. Tjänsten kräver även att du har goda kunskaper i LMS samt i MS Office samt att du skriver och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska

Du är

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad och har en positiv lösningsfokuserad inställning. För att passa som komepetensutvecklare är det viktigt att du är duktig på att analysera och genomföra lösningar på de problem som uppstår. För att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann och har en hög kvalitetsmedvetenhet, det är även betydelsefullt att du är duktig på att strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Med ett stort eget driv når du uppsatta resultat både på tillsammans med andra och på egen hand

Om FRA

FRA är en civil myndighet med ca 850 anställda som lyder under Försvarsdepartementets ansvarsområde. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Det sker också genom vårt arbete med att skapa förutsättningar för ett cyberförsvar och att bidra till att skydda samhällsviktiga informationssystem.

Vi erbjuder flexibla arbetstider och tror att frihet under ansvar och flexibilitet bidrar till balans mellan arbete och fritid och välmående personal. Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. På FRA finns en sedan länge starkt förankrad idrottsklubb som möjliggör att våra medarbetare har tillgång till diverse olika träningsaktiviteter.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och förutsättningar till intern karriärrörlighet. Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka.

Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anna-Carin Björklund på telefon 010-557 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Ansökan sker via www.fra.se senast 2021-09-26

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Ekerö
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fra.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte - tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka.