Administratör vid Lokalförsörjningskontoret

Administratör vid Lokalförsörjningskontoret

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? Nu söker vi en driven administratör till kontoret för lokalförsörjning. För rätt person kan vi erbjuda ett varierande arbete i en utmanande och unik verksamhet. På FRA arbetar vi med unika uppgifter - för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag

I din roll som administratör kommer du att tillhöra lokalförsörjningskontoret. Kontoret har i uppdrag att säkerställa - myndighetens tillgång till ändamålsenliga lokaler, ansvara för säker el- och kylförsörjning samt utföra drift och underhåll av fastigheter och verksamhetssystem. I din roll som administratör kommer du huvudsakligen att arbeta med att utveckla administrativa rutiner, arbetssätt och system på kontoret. Du förväntas också medverka i framtagande av informationsmaterial, underlag för kommunikation och ekonomiska sammanställningar. Ditt arbete bidrar till kontorets strategiska utveckling. Du kommer även att i viss mån stötta organisationen i enskilda projekt.

Du kan

Du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, administration eller motsvarande och erfarenhet av arbete i projektarbetsformen. Du har minst 5-års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av att arbeta med processkartläggning, verksamhetsutveckling och administrativt arbete på en strategisk nivå.

Det är meriterande om du har erfarenhet från lokal-och fastighetsförvaltning samt om du tidigare har arbetat på statlig myndighet. Vidare ser vi det som positivt om du tidigare arbetat med att ta fram utbildnings-och/eller kommunikationsmaterial. Du har mycket goda kunskaper MS office och det meriterade om du har erfarenhet av bygga mallar, blanketter och databasfunktioner. Tjänster kräver att du har B-körkort och ställer höga krav på att du har lätt att kommunicera i tal och skrift samt har grundläggande kunskaper i engelska.

Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är strukturerad och har god förmåga att planera ditt arbete. Du tar självständigt initiativ till att omsätta nya idéer till aktiviteter samt sätter upp höga mål för dig själv och arbetar på tills resultat är uppnådda. Du driver dina arbeten med god struktur och kan genom ditt effektiva sätt att samarbeta med andra se till att uppfylla era mål.

Slutligen ser vi att du som söker har en mycket god förmåga att förmedla information tydligt och enkelt i såväl tal som skrift och är mottaglig för motparten och kan anpassa kommunikationen därefter.

Om FRA

FRA är en civil myndighet med ca 850 anställda som lyder under Försvarsdepartementets ansvarsområde. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Det sker också genom vårt arbete med att skapa förutsättningar för ett cyberförsvar och att bidra till att skydda samhällsviktiga informationssystem.

Vi erbjuder flexibla arbetstider och tror att frihet under ansvar och flexibilitet bidrar till balans mellan arbete och fritid och välmående personal. Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. På FRA finns en sedan länge starkt förankrad idrottsklubb som möjliggör att våra medarbetare har tillgång till diverse olika träningsaktiviteter.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och förutsättningar till intern karriärrörlighet. Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka.

Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Joakim Pettersson på telefon 010-557 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Vi tar enbart emot ansökningar via www.fra.se senast 2021-05-16
Ange diarienummer 2.1.2:3264/21 i din ansökan.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Ekerö
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.fra.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte - tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka.