Legitimerad Sjuksköterska till Äldreboende Ekerö kommun

Legitimerad Sjuksköterska till Äldreboende Ekerö kommun

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.
EKGÅRDEN är ett särskilt boende inom Äldreomsorgen med 60 lägenheter. Ekgården är beläget i en trivsam miljö i centrala Ekerö nära till allmänna kommunikationer. På Ekgården finns egen matproduktion.
SÖDERSTRÖMSGÅRDEN ligger i Stenhamra centrum och drivs i kommunal regi. Boendet har 63 platser uppdelat på sju enheter och på varje enhet finns nio lägenheter.

Arbetsbeskrivning
I Ekerö kommun får du möjlighet att göra skillnad för de äldre. Sjuksköterskearbetet här är självständigt, roligt och utvecklande. Du arbetar i team med olika professioner, såväl inom kommunen som med övriga aktörer. Det finns stora möjligheter att växa i din yrkesroll. Tillsammans med dig vill vi driva arbetet med äldreomsorgen framåt.

Som sjuksköterska har du ansvar inom hälso- och sjukvärd samt deltar i omvårdnadsarbete. Patientsäkerhetsarbete och handledning av övrig personal är centralt i sjuksköterskans roll.

Du arbetar nära de boende deras anhöriga och medarbetare. Arbetet utgår från att den enskilde är delaktig i sin vård och omsorg. Vi arbetar i enlighet med Silivahemmets vårdfilosofi.

Som sjuksköterska deltar du i arbetsmiljöarbetet och utgår ifrån vår värdegrund; professionnelt förhållningssätt, engagemang och öppen dialog.

Som sjuksköterska har du ett övergripande hälso-och sjukvårdsansvar för boende med somatisk inriktning samt korttidsplatser, växel-vård och kognitv svikt.

Vi söker nu sjuksköterska både till Söderströmsgården och Ekgården

Kvalifikationer
För att du ska lyckas med uppdraget ska du:
  • Vara legitimerad sjuksköterska
  • Ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift .
Vi ser gärna att du också uppfyller följande kvalifikationer:
  • Det är meriterande om du har specialistutbildning inom vård av äldre.
  • Några års erfarenhet är ett krav.
  • Vi söker dig som brinner för att arbeta med äldre och har ett stort intresse för kvalitetsfrågor och vill vara med att utveckla verksamheten.
I samband med rekryteringsprocessen görs MAP-test.
Mer info
Kontaktperson Elenor Witick
Telefon 08-124 575 07
Email Mejla Elenor Witick
Område Ekerö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ekero.se/
Sista ansökningsdag 17 apr 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.
För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.
Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.