Mekaniker för tunga fordon till Ekerö

Mekaniker för tunga fordon till Ekerö

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt - dygnet runt - fram och tillbaka.
Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik - Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.
Hoppas att du vill vara med på vår resa.

Arbetsuppgifter
Arrivas verkstad på Ekerö söker nu en fordonsmekaniker som ska arbeta med att reparera alla förekommande fel på bussarna. Verkstadens uppdrag är att leverera trafiksäkra bussar. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bland annat:
  • Förebyggande och löpande underhåll
  • Felsökning
  • Inspektion av bussarna
  • Provkörning
  • Hålla ordning och reda i verkstaden
Varför ska man arbeta på Arriva?
På Arriva erbjuder vi goda utbildningsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ditt arbete. Som företag är Arriva under ständig utveckling och strävar efter att ligga tekniskt i framkant. Vi är ISO-certifierade och en seriös aktör på marknaden.

Att arbeta på Arriva innebär också att vara med och göra samhällsnytta. Du blir en del i att våra kunder kommer säkert och i tid till, jobb, skolor eller övriga aktiviteter. Därmed bidrar du till Arrivas vision, Nöjd kund, Hela resan!

Vill du också ha kul på jobbet och arbeta i ett team som litar på varandra ska du söka dig till Ekerös verkstad. Vi värnar om att du ska hålla dig frisk och varje morgon startar vi dagen med morgongympa. Det bidrar både till en ökad hälsa som till en hel del skratt!

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad, noggrann, har lätt för att förstå instruktioner och vill utvecklas i ditt arbete. Krav är att du har B-körkort.

Vidare ser vi att du har:
  • Fordonsteknisk utbildning och/eller erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker.
  • God kännedom om diagnosverktyg för felsökning.
  • Tydligt säkerhetsmedvetande
  • Vilja att ge god service.
Har du D-körkort, liksom specialutbildning inom specifika fordonstekniska underhåll som elektronik, AC är det mycket meriterande men inget krav.

Ansökan
Tjänsten är heltid. Individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt dock senast den 1 juli. Du ansöker genom att klicka på länken nedan. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta johan.dahl@arriva.se

Sökord: Mekaniker, Fordonstekniker, Servicemekaniker, Servicetekniker, Bussmekaniker, Busstekniker ,Inspektör tunga fordon

Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.
Mer info
Område Ekerö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arriva Sverige AB
Hemsida http://www.arriva.se
Sista ansökningsdag 1 juli (12 dagar kvar)