Redovisningskonsult

Redovisningskonsult

Vi söker dig som har jobbat med redovisning under ett par års tid, och gärna har en eftergymnasial ekonomiutbildning i grunden eller likande.
Erfarenhet av arbete i olika affärssystem är meriterande. Har du även arbetat med bokslut och årsredovisning är det också positivt.

Som person är du samarbetsinriktad, noggrann och lösningsorienterad. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och deadlines.
Att arbeta självständigt och strukturerat är goda egenskaper, du är likväl ansvarstagande och har en nyfikenhet att lära dig nya saker.

Du har stort intresse för och goda kunskaper i redovisning och nu är du redo för nästa utmaning hos Admit Ekonomi på Jungfrusunds Marina,
Ekerö.

Dina arbetsuppgifter kommer bli varierande. Både att vara med i arbetet med att serva våra kunder med löpande ekonomitjänster, avstämningar och månadsbokslut. Samt vara med i bokslutsprocessen för våra kundföretag. På sikt så kommer det vara naturligt att Du har kundansvar och är nära kunden i rådgivningsrollen.
Mer info
Område Ekerö
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://admit.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Admit!


Vi är ca 40 medarbetare på våra kontor Ekerö, Sundsvall, Örebro och Lekeberg som levererar trygghet till små och medelstora företag över hela landet som vill outsourca sina ekonomitjänster inom redovisning, lön och skatt.

Vårt Ekerökontor är beläget på Jungfrusund.

Admit tar ett helhetsansvar för ditt företags redovisning, lönehantering, rapportering, bokslut och skatterådgivning. Som kund har du alltid tillgång till våra erfarna medarbetare. Vi vill uppfattas som ditt företags egna, effektiva och trygga ekonomiavdelning.