Extrajobb för student till Orto Novos växthusodling på Ekerö!

Extrajobb för student till Orto Novos växthusodling på Ekerö!

Hur låter det att din arbetsplats kan bli ett gigantiskt växthus fyllt med växande och väldoftade örter? Inte helt fel, eller hur? Just nu söker vi packare till Orto Novo på Ekerö och söker dig som är student med hög arbetsmoral och som kan jobba cirka två dagar i veckan. Kontinuerligt kommer det finnas arbete på måndagar och på sikt kan helg och kvällspass även tillkomma. Om din drömarbetsplats är en örtodling där du får se frön växa till färdiga (och väldoftande) örter som sedan skickas ut till butiker i Sverige - varför inte söka tjänsten redan nu? Behovet är omgående, så vänta inte med din ansökan!

Information om uppdraget

Idag är färska örter och sallad i krukor en självklarhet för både konsumenter och kockar. Butikernas grönsaksdiskar erbjuder ett brett och fräscht sortiment där vi kan gå och plocka, känna och dofta. Det här är precis vad Orto Novo vill erbjuda, varför de söker dig som är student till deras enorma växthusodling i Ekerö.

Som packare kommer du att arbeta fysiskt där du står upp och rör på dig hela dagen.
Ett annat plus för din hälsa är att växthuset kräver specialbelysning under vår svenska mörka vinter, vilket gör att du som jobbar i växthuset kommer få mycket "solljus" och energi även under vinterperioden. Du kommer jobba cirka 2 dagar i veckan där det alltid kommer att finnas jobbmöjlighet för dig på måndagar och storhelger, då behovet är stort. På sikt kommer det finnas möjlighet till kvällspass och helgpass.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Orto Novo tillsammans med både ordinarie personal samt andra konsulter från Academic Work. Uppdraget kommer att vara på deltid och ambitionen är att uppdraget ska fortsätta löpande förutsatt att både du och Orto Novo är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som packare kommer du arbeta med hela produktcykeln från att ni sår frön till att örterna är redo att levereras till matbutikerna runtom i Sverige.

Anställningen börjar med en upplärningsperiod där du får lära dig grunderna och de enklare arbetsuppgifterna, där ambtionen på sikt är att du ska kunna ta dig an fler och fler uppgifter i den gigantiska växthusodlingen.

Tjänsten passar dig som vill arbeta på en unik och häftig arbetsplats i ett enormt växthus på fridfulla Ekerö. Enklast tar du dig självklart med egen bil men du kan även åka kommunalt till arbetsplatsen.

Vi söker dig som
  • Är student på högskola eller universitet, med en förväntan examen tidigast 2019
  • Tidigare haft ett extrajobb vid sidan av studierna alternativt sommarjobb
  • Kan läsa och förstå svenska, eftersom instruktionerna ges på svenska
Det är meriterande om du...

* Tidigare arbetat fysiskt, exempelvis på ett lager eller i en matbutik

Den här rollen innebär frihet under ansvar där du som person gillar att hugga i där det behövs. Vidare är du en person som alltid arbetar utefter bästa förmåga och som tycker om fysiskt arbete. Dig kan man alltid lita på då du har hög arbetsmoral, vilket visar sig när du själv ansvarar för att hålla dig sysselsatt genom att exempelvis fråga en kollega om du kan hjälpa till när du är klar med dina tilldelade arbetsuppgifter.

Vi söker helt enkelt dig som är en lagspelare och som gillar att hjälpa andra eftersom du förstår att nästa gång är det du som behöver hjälp.

Övrig information
  • Start: Så snart som möjligt
  • Omfattning: Deltid, cirka 2 heldagar i veckan med betoning på måndagar
  • Placering: Ekerö utanför Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Orto Novos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Ekerö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Orto Novos vision är att de vill medverka till att skapa en rikare matglädje, tillgänglig för alla. Företaget är ett klimatsmart alternativ för alla som vill ha färska, kryddor och sallader året runt. För Orto Novo har miljöfrågorna alltid varit viktiga, varför de har en tydlig och konsekvent hållbarhetsprofl där minst 95 procent av energianvändningen i växthusodlingen utgörs av förnybara energi­källor.

De örtkrukor som du köper i din närmsta matbutik kommer i många fall från Orto Novos odling. Samma gäller för de goda örtsmakerna som du upplever på restauranger.