Vi söker Betongarbetare till ett av Sveriges största och mest spännande infrastrukturprojekt!

Vi söker Betongarbetare till ett av Sveriges största och mest spännande infrastrukturprojekt!

AF Anläggning AB genomför nu på uppdrag av Trafikverket, utbyggnaden av E4 Förbifart Stockholm. Förbifart Stockholm är en 21 km lång ny sträcka av E4:an som till stora delar byggs i tunnel från Kungens kurva i söder till Häggvik i norr. AF Gruppen påbörjade arbetet sommaren 2020 och har hittills sprängt ut över 12 000 meter bergstunnel. Projektet är ett stort samhällsuppdrag med fokus på teknik, produktion, säkerhet, klimat och miljö.

Arbetsuppgifter

I rollen som betongarbetare kommer du arbeta i projekt och vara delaktig i projektets framsteg. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta formingsarbete, armering samt gjutning. Arbetet kommer att ske både ovan och under jord och du bör kunna hantera arbetsritningar samt BIM.

Kvalifikationer
  • Yrkesbevis som betongarbetare
  • Det är en fördel och meriterande om du har erfarenhet av större betongkonstruktioner inom transport och industri
  • B – körkort
  • Svenska är ett språkkrav då det krävs i det dagliga arbetet
Personliga egenskaper
Det är viktigt att du trivs med att arbeta med andra och positivt vill bidra både till den professionella, såväl som den sociala miljön på arbetet. Arbetsdagen i ett projekt kan vara hektisk därför förväntas du kunna anpassa dig snabbt och prioritera mellan viktiga samt mindre viktiga uppgifter.

Om anställningen
Anställningen avser heltid och arbetet kommer att utföras på vår anläggning på Lovö, Stockholm. Arbetstiden följer vanligtvis en skiftgång med två veckor i arbete följt av två veckors frivecka. Pågående betongarbete idag följer en 12–16 rotation. Vi har bostadsriggar där arbetarna inkvarteras med tillhörande matsal där alla måltider intas.

Kom ihåg att bifoga ditt CV till ansökan. Tillträde sker enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du kan börja snarast möjligt.
Ansök senast 20.oktober men vänta inte med din ansökan då urval sker löpande.

Vi erbjuder
I AF blir du en del av en gemenskap av ett engagerade och kunnigt kollegium, som brinner för sina roller och för att uppnå goda resultat. I AF ser vi att välmående och prestation hänger ihop, och vi är stolta över att kunna visa upp både goda resultat för företaget och ett högt välmående bland de anställda. Vi värdesätter entreprenörsanda och ser till att skickliga medarbetare får möjligheter att utvecklas.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och möjlighet till delägarskap i AF-koncernen genom egna aktieprogram.

Adress: Ekerövägen 30, 178 93 Drottningholm
Mer info
Område Ekerö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://afgruppen.se/
Sista ansökningsdag 20 okt 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AF Anläggning AB är en del utav AF Gruppen ASA som är en ledande entreprenör- och industrikoncern i Norge. AF Anlegg utför alla typer av byggprojekt inom transport, infrastruktur och vattenkraft inklusive vägar, järnvägar, flygplatser och tunnlar. Byggverksamheten omfattar även nybyggnation och uppgradering av olje- och gasanläggningar samt hamnanläggningar. Vi är en nyckelaktör i de största projekten inom transport, vattenkraft, olja och gas som genomförs i Norge.