Junior redovisningsekonom

Junior redovisningsekonom

Om tjänsten
Som junior redovisningsekonom kommer du främst att arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra och avstämningar, men du kommer även ta fram ekonomiska rapporter och annan finansiell statistik som begärs. Övrigt förekommande uppgifter är daglig uppdatering av valutainformation, krediteringar och betalningar.

Om dig
Vi söker dig som har en för yrket relevant utbildning samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du trivs med datorn som arbetsredskap och du kommer väl överens med Excel. Vidare tror vi att du är kommunikativ och hjälpsam och mån om att leverera i tid. Som person är du ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Tidigare erfarenhet av arbete i en internationell miljö är meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Kommunikationsförmåga
  • Van att jobba mot och hålla deadlines
  • God engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Crem International
Crem International blev under 2018 en del av den amerikanska koncernen Welbilt. Crem International är en globalt erkänd tillverkare av professionella kaffemaskiner med sammanlagt över 100 års erfarenhet på marknaden och med försäljning i fler än 90 länder. Crem International utvecklar, tillverkar och marknadsför kaffemaskiner under tre starka varumärken - Coffee Queen, Expobar och Spengler för företag, kafé, konditori, restaurang, catering och närbutik.

Ansökan/Kontaktuppgifter
Då Crem International är en del av Welbilt ser vi gärna att du bifogar ditt CV på såväl svenska som engelska. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Holm via 073-6847697. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
junior accountant, junior redovisningsekonom, redovisning, bokföring, bokslut, analyser, balansräkning, ekonomi, Arvika, Åmotfors, Värmland, Adecco, Crem International, Welbilt
Mer info
Område Eda
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.