Vi ser efter en engarerad butikssäljare som brinner för sälj och service

Vi ser efter en engarerad butikssäljare som brinner för sälj och service

Christiania Glasmagasin är en av Norges äldsta och bäst ansedda butikskedjor. Sedan 1739 har Christiania Glasmagasin varit ett väletablerat koncept som står för kvalitet och trygghet för våra kunder. Dom senaste åren har Christiania Glasmagasin utvecklat och förnyat sig till att bli en landsomfattande, modern butikskedja med butiker över hela Norge. Vi erbjuder våra kunder kvalitetesprodukter i i moderiktig design relaterat till servering, matlagning och inredning av hemmet- en kombination av traditionsrika produker och moderna nyheter! Du hittar ett brett urval av glas, serviser, köksprodukter och gåvor till varje speciellt tillfälle. Vårt sortiment består av både välkända varumärken och egna produker som är utvecklade speciellt till
Christiania Glasmagasin. Det är vår historia, produktkunnskap och önskan om att engagera och skapa marknadens bästa handling-upplevelse som gör oss unika.
Christiania Glasmagasin är för gemenne man- både till vardag och till fest!

Är du den bästa kandidaten till att jobba i vår butik?

Till vår nya butik i Charlottenberg söker vi nu efter en
"serviceminded" butikssäljare till flera tjänster, från 10% till 50%. I tillägg till fasta timmar så är det önskvärt att du är flexibel till att tacka ja till extra timmar vid behov, samt kan jobba extra i semestertider och innan jul.

Vi ser efter dig som har en uttalad serviceinställning och med glimten i ögat, och som kan trivas med sälj och butiksarbete. Brinner du dessutom för interiör och matlagning och/eller är utbildad kock kan du vara den vi ser efter. Du jobbar efter våra värden och bidrar till att skapa marknadens bästa handlings-upplevelse.

Arbetsuppgifter

Aktiv försäljning

Produkthantering och exponering

Inventering

Se till så att butiken ser välkomnande ut

Kontantavräkning

Rutiner som delegeras från butikschefen

Kvalifikationer:

Säljorienterad

Erfarenhet från sälj/service, gärna från retail

Ansvarsfull och plikttrogen

Trivas med sälj och butiksarbete

Engagerad och positiv

Över 18 år

Att arbeta i en av våra butiker innebär spännande och varierande arbesuppgifter. Vi är en kjedja i positiv utveckling som satsar på våra i en trevlig och oformell miljö. Goda karriärsmöjligheter. Lön efter tariff?
Sökare måste vara över 18 år gammal.

Ansökningsfrist så snart som möjligt. Vi har inte kapacitet att hantera ansökningar via email. Enbart ansökningar som skickas elektroniskt kommer därför att bli behandlade. Frågor om tjänsten kan riktas till
HR-ansvarlig Pernille Lappegård på pernille.lappegard@cg.no
Mer info
Kontaktperson Pernille Lappegård
Email Mejla Pernille Lappegård
Område Eda
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 apr 2020 (9 dagar kvar)