Maskinställare till Norma

Maskinställare till Norma

Om tjänsten
På grund av stundande pensionsavgång söker vi nu maskinställare till Norma i Åmotfors. Hos oss gäller precision i alla led och i rollen som maskinställare ansvarar du för att maskin- och tillverkningsprocesser är inställda på rätt sätt. Det är upp till dig tillsammans med dina arbetskamrater att se till så att tillverkningen alltid sker så optimalt som möjligt. Som underlag används främst produktionsplaner, produktspecifikationer och verktygsförteckningar. Du förbereder och utför omställningar av maskiner och utrustning för nya arbetsorder, samt bevakar att gällande kvalitéts- och produktivitetskrav uppfylls. I arbetsuppgifterna ingår också daglig tillsyn för drift och underhåll, utprovning av nya produkter samt deltagande i förbättringsarbete och rotorsaksanalyser.

Om dig
För att passa in som maskinställare hos oss behöver du brinna för mekanik och automation. Du drivs av att lösa tekniska problem och har ett analytiskt sinnelag. Vi tror att du som söker dessutom är serviceminded och prestigelös eftersom laganda och flexibilitet är en betydande framgångsfaktor hos oss. Du bör även ha en teknisk utbildning, helst med praktisk inriktning som grund. Goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik, materiallära och automation är meriterande. Yrkesmässigt bör du ha några års erfarenhet av industriarbete, helst från mekanisk tillverkningsindustri men intresse och engagemanget väger också tungt. Är du dessutom noggrann, ansvarsfull och har en egen drivkraft för ständiga förbättringar, ja då finns det goda förutsättningar att vi kommer trivas tillsammans!

Om Norma
Norma tillverkar ammunition för jakt och skytte och är marknadsledande i Europa. Produkterna säljs globalt i över 40 olika länder och all tillverkning sker i fabriken som ligger i Åmotfors, i västra Värmland. Den årliga omsättningen är ca 320 miljoner kr. Norma har idag ca 160 anställda och är bland de företag som har lägst personalomsättning i hela Sverige. Har du väl börjat arbeta hos oss är chansen stor att du blir kvar!

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Norma. Arbetstiderna kan vara både 2-skift och dagtid. Norma har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Holm via 073-6847697 eller sara.holm@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
maskinställare, verktygställare, ritningsläsning, materiallära, mätteknik, industri, Åmotfors, Adecco
Mer info
Kontaktperson Adam Fransson Mörk
Telefon 054-7718552
Område Eda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.