Accountant till Crem International

Accountant till Crem International

Om tjänsten
Är du en fena på redovisning? Vill du arbeta i ett internationellt företag som verkar på en lokal marknad? Triggas du av att få tillhöra ett härligt team och dessutom har en naturlig fallenhet för samarbete? Nu har du chansen!

Som accountant kommer du att arbeta med bokföring och fakturering men också färdigställa balansräkningar, resultaträkningar samt andra finansiella rapporter efter behov. Vidare analyserar du finansiella trender, kostnader och intäkter. Här får du förmånen att ingå i vårt härliga team som stöttar varandra i det dagliga arbetet. Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad i Åmotfors.

I din roll som accountant kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Bokföring
  • Bokslut
  • Se över och uppdatera processer kring intern kontroll
Tjänsten som accountant är en fastanställning med start omgående/efter överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har en för yrket relevant utbildning samt gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du trivs med datorn som arbetsredskap och du kommer väl överens med Excel. Din svenska och engelska är bra i såväl tal som skrift. Vidare är du en lagspelare som är mån om att arbetsgruppen trivs bra tillsammans och strävar mot samma mål.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Kommunikationsförmåga
  • Samarbetsförmåga
  • God engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Crem International
Crem International blev under 2018 en del av den amerikanska koncernen Welbilt. Crem International är en globalt erkänd tillverkare av professionella kaffemaskiner med sammanlagt över 100 års erfarenhet på marknaden och med försäljning i fler än 90 länder. Crem International utvecklar, tillverkar och marknadsför kaffemaskiner under tre starka varumärken - Coffee Queen, Expobar och Spengler för företag, kafé, konditori, restaurang, catering och närbutik.

Ansökan/Kontaktuppgifter
Då Crem International är en del av Welbilt ser vi gärna att du bifogar ditt CV på såväl svenska som engelska. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marianne Pettersson via 054-771 85 44 eller Sara Holm via 073-684 76 97. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
accountant, redovisningsekonom, redovisning, bokföring, bokslut, analyser, balansräkning, ekonomi, Arvika, Åmotfors, Värmland
Mer info
Kontaktperson Marianne Pettersson
Telefon 054-771 85 44
Område Eda
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 mars 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.