Truxor Wetland Equipment AB söker en Konstruktör.

Truxor Wetland Equipment AB söker en Konstruktör.

Truxor Wetland Equipment AB,
Dorotea,Teknik & Ingenjör

Är du en kreativ
konstruktör som vill utveckla produkter för att ta hand om vattendrag och våtmarker. På Truxor Wetland Equipment blir du del av ett globalt och hållbart företag med stark framtidstro.

Arbetsbeskrivning

Som konstruktör på Truxor Wetland Equipment utvecklar du nya produkter för vår amfibiska redskapsbärare Truxor med tillhörande verktygssystem samt våra övriga system för vattenvård. Arbetsuppgifterna innefattar alla moment i en framtagningsprocess.

Ditt arbete sker främst i 3D CAD-programmet Solidworks. Mekanik, hydraulik, elteknik och elektronik är huvudsakliga tekniska ämnesområden. Arbetet sker i nära samarbete med produktionen, inköp och marknad. Därmed viktigt att kunna vara på plats i Dorotea. Erfarenhet av ERP-system med fördel Monitor G5 är meriterande.

Protypframtagning
och tester genomförs i egen utvecklingsverkstad vilket medför praktiska uppgifter, analys av mätdata och beräkningar som är viktigt för kvalitetssäkringsarbetet.

Support och kommunikation kräver god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, på svenska och engelska. Dialog med säljorganisationen och kunder är en naturlig del av utvecklingsarbetet.

Vem är du

Du har högskoleutbildning med inriktning på maskinkonstruktion eller jämförbar praktisk yrkeserfarenhet. Du har erfarenhet av mekaniska konstruktioner och tillverkningsindustri.

För att passa i rollen behöver du vara analytisk, noggrann och lösningsorienterad, ha ett stort teknikintresse och trivas med utmaningen att arbeta mellan olika områden som mekanik, el, elektronik och hydraulik.

Vidare är du en kreativ person som gillar att komma med nya idéer samtidigt som du ser helheten och tar hänsyn till olika perspektiv. Du kan arbeta självständigt och har lätt för att samarbeta med andra.

Vi lägger stor
vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Truxor Wetland Equipment präglas av entreprenörskap och försäljningsfokus och befinner sig i en stark tillväxt. Vi söker därför medarbetare som är engagerade och till rätt person erbjuder vi en stimulerande arbetsmiljö med möjlighet att påverka och förändra arbetsprocesser och strukturer.

Vårt mål är att vara en attraktiv arbetsplats med nöjda och friska medarbetare.
Vi har kollektivavtalad tjänstepension och arbetar hälsofrämjande i nära samarbete med företagshälsovården. Du erbjuds friskvårdsbidrag.

Information och
kontakt

Anställningen är tillsvidare på heltid. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Placeringsort: Dorotea

Om du har frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jöns Näslund på 0942-258 88 eller via ansokan@doroteamekaniska.se

Är tjänsten något för dig? Ansök enkelt genom personligt brev och bifoga CV eller din Linkedinprofil.

Urval kommer ske löpande.
Mer info
Kontaktperson Jan David Arnoldsson
Telefon 094225888
Email Mejla Jan David Arnoldsson
Område Dorotea
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Truxor Wetland Equipment AB (www.truxor.com) är baserat i Dorotea och är med sitt varumärke Truxor världsledande tillverkare av amfibiemaskiner med tillhörande verktyg för vassklippning, sjörensning, miljömuddring och oljesanering. Sedan 1990 har företaget levererat, tillverkat, utvecklat och låtit innovativa tankar ta form. Merparten av försäljningen sker till utlandet via återförsäljare på alla kontinenter.
Bolaget omsätter drygt 100 mkr med god lönsamhet och ingår sedan april 2019 i den börsnoterade teknikkoncernen Lagercrantz Group AB (www.lagercrantz.com).
Vår styrka är att alltid ligga i framkant med nya innovationer och utvecklade produkter.